12/11/08

RESUM PLENARI 30-10-08 ( i 3)

6.- MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE GENT D’ADOR SOBRE LA CONTRIBUCIÓ.

Copiar la moció íntegra.
L’escrit de la Moció explica clarament la situació i les raons que al nostre parer, i de molta gent del poble, ens trobem després de la revisió cadastral.
El P.P. amb el Sr. Alcalde al front, no ho veu així i argumentaren que l’esmentat impost és la base de la recaptació de diners que necessita el poble per fer front a totes les necessitats, llegint-nos un llistat de pobles amb el mateix o superior tipus de gravamen i posaren com exemple allò del pagament dels llibres als xiquets de l’escola (pura demagògia, per què no va posar l’exemple de què si es rebaixa no es podran pagar totes les despeses fetes uns mesos abans de les passades eleccions?).
El portantveu de Gent d’Ador li contestà que si l’aprovació de la Moció suposara el no poder pagar els llibres, immediatament la retiraria, però no és el cas, des de fa dos anys la contribució s’ha disparat arribant a una quantitat insuportable i que a més creixerà anualment un 0,1% durant 10 anys i que l’única manera de compensar aquest augment és la de disminuir el TIPUS DE GRAVAMEN, que actualment el tenim al 0,7%. També és veritat que el tipus es semblant al de molts pobles del nostre entorn, però sense l’actualització cadastral que nosaltres suportem feta en moments de gran valor de les vivendes.
El resultat final fou el vot en contra del P.P. i per tant la negació a rebaixar el tipus de gravamen. A pagar cada any més i a callar. El grup municipal de Gent D’Ador ha fet tot el possible per corregir esta despesa que li sembla exagerada.

7.- DECRETS D’ALCALDIA.

Resolució: Adjudicar a CONSTRUCCIONES Y CANALIZACIONES CYCA S.L. el contracte menor de REFORMA INFRAESTRUCTURES CARRER JOAN CARLES I, per un import de 55.613,46€.

Modificació del pressupost del present exercici per mitjà d’INCORPORACIÓ DE ROMANENTS DE CRÈDIT. TOTAL 158.752,54 €.
Igual que l’anterior de 2.088.993,26 €.

Resolució: Adjudicar a CONSTRUCCIONES Y CANALIZACIONES CYCA S.L. el contracte menor de ELIMINACIÓ DE BARRERES URBANÍSTIQUES FASE I, per un import de 12.537,58 €.

Aprovar la factura nº 1385/46358, corresponent a la instal.lació d’una barana en l’obra” URBANITZACIÓ PLAÇA MAJOR”, per l’import de 6.356,80 €.

Contractar amb el B.C.L. una operació de tresoreria per import de 120.000 €, a amortitzar en un any, mittjançant l’obertura d’un compte de crèdit amb les següents condicions financeres:

- Tipus d’interés: EURIBOR 90+0,55%.
- Comissió d’apertura: Exempt.
- Comissió estudi: Exempt.
- Comissió disponibilitat: Exempt.

ADOR, 30 D’OCTUBRE 2.008.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Este home té el cap molt enredrat i diu les mentdes a borbotons i cabassos. Com diu que es llibres es paga l'Ajuntament? De tots es sabut que els llibres es paga la Generalitat per mig d'uns xecs que dona als pares en les escoles. QUINA CALAMITAT!. QUANTES COSES VOREM EN ESTE POBLE!.No vull pensar que passarà si s'entera Camps.

Anònim ha dit...

COM VAIG PODER FER-ME IL.LUCIONS? INGÈNUA DE MI, ESPERAVA QUE EL PP VOTARÀ A FAVOR DE LA MOCIÓ. QUE DECEPSIÓ! QUE VERGONYA EN DON VIURE A ESTE POBLE! AIXÍ JUANVI, AIXÍ, VES OFEGANT-NOS QUE EL DIA QUE T'OFEGES TU VOREM QUI ET TIRA UN SALVAVIDES.

Anònim ha dit...

Quins llibres paga l'ajuntament als xiquets de l'escola? El curs 07-08 la conselleria va repartir un bo de llibres per als xiquets de primer cicle de primària, aquest curs s'ha ampliat al segon cicle , i el proper curs arribarà a tota la primària. Per tant, quins llibres paga l'ajuntament?
Pensa sa majestat que en aquest poble tots som babaus (tontos)?
En tants anys en l'alcaldia ja haguera pogut dedicarse a estudiar un poc, mai és tard.

Anònim ha dit...

Li deuriem de demanar una explicació al alcalde sobre els llibres que ha pagat l'Ajuntament, doncs deu d'haver una eixida en setembre del conter bancari de l'Ajuntament al conter dels pares dels xiquets de l'escola. Si ho ha pagat la conselleria?.On estàn eixos diners?. De transparencia res, negre com el carbó. I NO POT ABAIXAR LA CONTRIBUCIÓ PER ESTE MOTIU QUE NO EXISTIX, ha segut una invencio seua com tantes altres. Que vergonya!.

Anònim ha dit...

Plenari de l'Ajuntament d'Ador.
Convocatoria a les 11'30, motiu: sino va ningú millor aixi el home fa el que vol i no s'entera ningú.
No interessa que les persones del poble sapiguen el que fa, sols poden anar ell i els de la cabotà.
Podrien canviar el nom de plenari per buidari quant més buit estiga millor.
Els comentaris dels cocejals de G.A.son molt acertats. Gracies per informar-nos.
L'actuació, explicació, i contestacions de l'acalde, de pena.
No té solució, li tendriem que canviar el cap a ell i als de la cabotà.

Anònim ha dit...

Aneu sempre en contra de tot allò que fa l'alcalde i la seua corporació.No veieu res a favor, si paga els llibres mal, si van al Prix també.No hi ha mai una crítica constuctiva sempre a fotre.

Anònim ha dit...

Explica el be que t'ha fet a tu, perquè a la majoria del poble ens fot. No consulta res i fa el que vol, sense tenir en compte l'opinió de ningú. Sols va als seus interessos.
Els alcaldes de la majoria dels pobles, miren i tenen l'obligació de mirar pel be i els interessos de tots els veïns del poble.

Anònim ha dit...

Ultimament el Sr Alcalde s'ha dedicat a inaugurar coses i ha projectar alguna més. Ha estat a munto d'anys parat i des de fa un temps cap ací... pareix que està menjant-se, A veure, pareu a pensar una miqueta, observeu els PAis que tenia projectats... He donat amb la resposta?.
No hi ha que ser tan ingenus, hi ha coses amagades darrere de les actuacions d'alguns polítics, però no interesats amb el bé del poble, sino... I com ademés controlen els diners del p0ble, poden actuar llavant-nos els ulls per a que no vejan la cruel realitat.

Anònim ha dit...

SEGONS HE POGUT ENTERARME LA CONSELLERIA PAGA PART DELS LLIBRES ALS XIQUETS DEL PRIMER I SEGON CICLE DE PRIMARIA.PERO NO ALS DEL TERCER CICLE I ALS DE L'INTITIUT.ALESHORES QUI VOS HA FET L'INGRÉS ALS PARES QUE TENIU XIQUETS ALLÍ?VOS HAN VINGUT BE ELS DINERS VERITAT?

Anònim ha dit...

L'INGRÈS S'HA FET AMB ELS DINERS DELS IMPOSTOS, ES A DIR, SÓN ELS DINERS RECAUDATS A TOTES LES FAMILIES DEL POBLE.
PER QUE NO PREGUNTES A LA GENT DEL POBLE: ESTEU CONTENTS EN ELS IMPOSTOS QUE PAGUEU A L'AJUNTAMENT?
EN ELS TEMPS DE CRISI TAN AGUDA COM
LA QUE ESTEM PASSANT, NO SERIA MÉS CONVENIENT ABAIXAR ELS IMPOSTOS I MODERAR ELS GASTOS, DONANT BEQUES A LES PERSONES QUE DE VERITAT HO NECESSITEN?
JO PERSONALMENT NO ESTIC GENS CONTENT DELS IMPOSTOS QUE PAGUE A L'AJUNTAMENT D'ADOR I TAMPOC DELS BENEFICIS QUE RECIBIXEN LES PERSONES DE DITS IMPOSTOS

Anònim ha dit...

Si es veritat que l'ajuntament paga els llibres als xiquets de l'institut i del tercer cicle de primària, jo tinc que dir que la conselleria dona beques de llibres per als estudiants de ESO i primària que compleixen els requisits econòmics.Què fa l'ajuntament després recupera eixos diners concedits per conselleria?.No tindran beca dues vegades , dic jo?.I si són de família adinerada i els pares tenen bons sous també tenen dret al pagament dels llibres per part de l'ajuntament ,que al fi i al cap som tots els veïns del poble i tots paguem.També paguem els llibres dels fills de sa majestat i els dels fills de la cabotà?.Quin barem hi ha?, algú que m'ho explique. Evidentment hi ha que afavorir que tots els xiquets-es tinguen l'oportunitat d'estudiar, però hi ha molta gent que s'ho pot pagar molt bé, massa bé, diria jo. I també dic,
, si l'ajuntament paga per a què reutilitzar els llibres bons del germans o dels cosins, llibres nous tots els anys. La veritat es que no ho tinc massa clar , o es que són vots per a tornar a guanyar.Pense que ja ha arribat l'hora de que la majoria de gent obriga els ulls