15/12/08

EL FULL INFORMATIU

a
Divendres passat, GA va distribuir per totes les cases del poble un full informatiu on, de forma pot ser massa resumida, donàvem a conéixer els punts que creguem més importants que han estat i estan de la màxima actualitat en la política diària del poble. Per qüestions lògiques d'espai no hem pogut incloure'n d'altres també importants, pot ser per a la pròxima.
Aquest full, darrere té moltíssimes hores de faena, reunions, cridades telefòniques, consultes... Açò ho diguem per que no es penseu que GA està de braços creuats esperant veure-les vindre, com se'ns ha acusat en alguna ocasió.
Gent d'Ador no ha parat mai de treballar, en unes condicions penoses, de fet no tenim ni un mal despatxet on poder-nos reunir com sí tenen les ames de casa, els pensionistes, els joves... I es que aquest govern no ens dóna cap opció, però absolutament cap, de poder treballar en unes mínimes condicions dignes, per fer la nostra tasca d'oposició.
El govern del PP d'Ador ja no es que ens ningunege o ens desprecie, això ja seria alguna cosa perquè revel.laria que som una entitat, però no: el govern del PP d'Ador actua amb nosaltres simplement com si no estiguerem, com si no existirem. Mai, i quan diguem mai, diguem MAI, se'ns ha convocat per demanar-nos paréixer, u opinió: MAI.
Però no desconfieu de nosaltres, que goteta a goteta anem fent clotet, i al final de la correguda veureu com fins i tot hi ha una bassa. I ja veurem qui cau dins d'ella.
Si algú per alguna raó no ha rebut este full informatiu, que ho demane a algú de GA que li'l facilitarà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha una canço que m'ha vengut al cap i no sé per qué:
" Si estirem tots ell ja caurà,
si jo l'estire fort per aqui i tu l'estires fort per allà,
segur que tomba, tomba tomba,
i ens podrem alliberar...
(Hi ha que veure... ja ha passat tant de temps i aquesta cançó encara aci és tan actual).

Anònim ha dit...

Cadascú treballa i actua segons l'educació i la formació que ha rebut en sa casa i el nivell de formació cultural i acadèmica que ha anat adquirint i, normalment, les persones amb una sòlida formació, són tolerants, actuen amb educació i respecte en les relacions amb els altres. Permeten opinar i saben escoltar, encara que després actuen com ells creuen que és millor.
Fins i tot, tenint la majoria, actuen per raó de la força i no per la força de la raó.
I què vols si no saben més!