18/12/08

PLE EXTRAORDINARI I URGENT

Ja veieu quines hores, i ací estem, convocant-vos al plenari estraordinari i urgent, tan urgent que ens han convocat per correu electrònic a les tres de la vesprada, molts dels regidors fins i tot ni se n'adonaran. A açò se le diu fer les coses ben fetes. I nosaltres ens preguntem: esta manera de procedir està inclosa en la CARTA DE BONES MANERES, impulsada per la Generaltitat, governada pel PP?
Ah, perdoneu, es que a Ador encara no s'ha aprovat, i això que és d'obligada aprovació per tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana. Però es veu que Ador té bula.

NOTIFICACIÓ

de sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament, a celebrar el dia 19 de desembre de 2008, a les 13,00 hores.

Complint el que ha resolt l'Alcaldia per Decret d'aquesta data, li notifique la convocatòria a l'expressada sessió que tindrà lloc al Saló de Sessions d'aquest Ajuntament, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1.- Ratificació de l’urgència de la convocatòria.
2.- Aprovació, si s'escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
3.- Modificació de crèdits, n. 2
4.- Modificació n. 2, Pla Parcial Ador Fosch.


Ador 18 de desembre de 2008.

EL SECRETARI

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

No t'ho puc confirmar al 100 % però una convocatòria per correu electrònic es nul·la de ple dret, doncs les notificacions de la convocatòria deuen anar signades i acusant el "rebut".

Realment és un fenòmen l'alcalde que teniu. No teniu comissií d'Hisenda i Urbanisme que son preceptives per aprovar els punts 3 i 4 ?

MIreu-ho a la LRBRL i al ROF en un dels dos està especificat.

JO, com aregidor de Beniarrés també en tinun hui un a le 9:30 hores per a tocar fotre al personal i demanar permissos al treball.
Salutacions des de Beniarrés i el màxims condols a la familia del xiquet que ha faltat.