20/12/08

PREMI A L'ALCALDE

La nostra tasca com a oposició al govern de l'Ajuntament, és la de controlar, vigilar i aportar idees noves per que el funcionament general del poble siga el millor possible. La major part de les vegades és una faena prou desagradable, perquè s'ha de criticar contínuament les decisions errònies que pren este equip de govern, obsolet, caduc, autoritari, poc imaginatiu, i agafat al poder com a un clau ardent. A més, en unes condicions més que precàries, on, com déiem l'altre dia, per a ells ni existim, tal és la supèrbia i la vanitat que tenen. Però de vegades, hem de comprendre que la seua tasca també s'ha de valorar, i altres punts de vista diferents al nostre, s'han de tindre en compte. Això acaba de passar: una organització independent i amb cada vegada major prestigi, ha atorgat un premi al Sr. Alcalde d'Ador, la Plataforma pels Pobles de la Safor. Aleshores no podem més que felicitar al cap del nostre govern municipal per haver rebut aquest premi tan prestigiós i important. Fixeu-vos bé si té importància, que d'entre molts candidats a rebre eixe premi, ha sigut ell el guanyador. A més a més en la primera edició: tot un mèrit afegit.
Doncs bé, com déiem, felicitem sincerament al Sr. Alcalde pel seu premi i li desitgem que el disfrute, sobre tot ara que ve Nadal. I es que cadascú té el que es mereix. I com a persones educades que som, donem al César el que és del César.
Si voleu saber quin premi li han donat al Sr. Alcalde i els mèrits fets per a rebre'l, punxeu ací.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Nadal en Ador les incondicionals de sa majestat s'encarregaran de fer bunyols per a tots els veïns del poble amb la tan mereixcuda carabassa.Ja ho varen dir en el meu treball, el teu poble ha guanyat la carabassa, qué passa en ADOR

Anònim ha dit...

Apart de la carabassa concedida per la Plataforma pels pobles de la Safor, crec que el nostre alcade es mereix la carabassa més gran a la Concòrdia i Convivència, pels següents motius:
1.Per haver creat dos bandos al poble, els d'ell i els que no són d'ell.
2.Per tindre en vigor la lei de l'embut , l'ample per a mí i l'estret per a tú.
3. Per haver incumplit el que deia en la propaganda electoral " un alcalde per a tots", és un alcalde que sols mira per als d'ell.
4.Per no mirar pel benefici de la majòria del poble.
5. Per no ser just, equitatiut ni democràtic.
6. Perque mai ningú està en posessió de la veritat absoluta i hi ha que saber escoltar als demés i pendre nota de les bones idees dels altres, encara que no siguen pròpies.
7. Perque hi ha que ser tolerants.
Per aquestes i altres raons , jo li concedeixc a Juan Vicente Estruch, la carabassa més gran que s'ha cultivat a la Concòrdia i Convivència en Ador.