23/12/08

RESUM DEL PLENARI EXTRAORDINARI DEL DIA 19/12/08

Abans de començar, la nova regidora Susana pren possessió.
A continuació el Sr. Alcalde, en nom de tota la Corporació dóna el condol als familiars del xiquet Marc, agraïnt la preocupació a totes les persones i entitas que s’han interessat.
El Portantveu de Gent d’Ador excusa la no assistència d’un regidor del seu grup degut a l’hora (11,30 h.), demanant al mateix temps que el Plenaris es convoquen fora de l’horari laboral (la vuitena vegada que ho demanem)
El Sr. Alcalde aprofita i també excusa la no assistència d’un regidor del seu Grup.

ORDRE DEL DIA

1.- Ratificació de la urgència de la convocatòria.
El Sr. Alcalde justifica la urgència amb la necessitat de què els assumptes a tractar s’han de publicar al B.O.P abans d’acabar l’any.
Gent d’Ador, replica que fàcilment es podien preveure amb temps, evitant la mobilitat de persones i de recursos que suposa la realització d’un plenari, recordem que els regidors, almenys els de Gent d’Ador, no cobren absolutament ni un Euro, encara que hagen de deixar la faena.
La urgència s’aprova amb els tres vots en contra de Gent d’Ador.

2.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta de la sessió anterior.
Joan assenyala que a l’acta de cada Plenari figuren les preguntes que li formulem, però no les contestacions del Sr. Alcalde, ens expliquen que no poden apareixer ja que no disposen d’elles, insistim en que la solució fàcil seria contestar-les amb més prontitud.
L’acta queda aprovada amb una abstenció de la regidora absent el passat Plenari.

3.- Modificació de Crèdits nº2.
Es tracta de desviar diners per pagar unes despeses no pressupostades. Amb un total de 51.577,96 €, per:
Pagar altre personal de servicis múltiples………….18.577,96€
Interessos operacions tresoreria…………………… 3.000€
Seguretat Social…………………………………….30.000€
Per pagar estes despeses s’utilitzen ingressos no previstos i romanents de gastos generals.
Davant la insistència de les nostres preguntes, el Sr. Alcade ens aclarix que s’ha contractat una persona de SALARI JOVE, (de nou amb el sistema digital). Els interessos corresponen a un pòlissa de 120.000 € que l’Ajuntament ha contractat per utilitzar-la,”si feia falta”. (i tanta falta que fa). La S.S. correspon, sempre segons ells, a l’allargament dels contractes de l’estiu.

4.- Modificació nº2 PAI Ador Fosch.
Ens diuen que votem el segon canvi proposat del PAI ADOR FOSCH.
El Portantveu de Gent d’Ador es queixa:
“Hi ha una petició de rectificació del PAI per l’Empresa i un informe emés per l’Arquitecta Municipal favorable als canvis. Ara volen que votem, si o no, a eixos canvis. ¿Com ens demanen opinar si no tenim ni idea dels informes?. La nostra responsabilitat necessita eixa informació i la necessita amb temps suficient per poder-la estudiar. Mai votarem positivament res que no conegam”.
El Sr. Alcalde, visiblement acalorat, senyala que no ens podem queixar perquè és legal i la informació la tenim en temps i forma. Tere Reig li contesta que serà legal, però no correcta, ni en temps ni forma.
Ràpidament el Sr. Alcalde insta a votar. S’aprova amb els vots en contra de Gent d’Ador.

Acabàrem desitjant-nos tots un BON NADAL.

Ador a 19 de desembre de 2.008

RESUM ELABORAT PEL GRUP MUNICIPAL DE GENT D’ADOR