5/12/08

INCREIBLE PERÒ CERT

El frontó d'Ador, l'únic lloc on els xiquets /es del poble poden practicar algún esport(futbol o frontó,únicament)o simplement difrutar d'un espai on jugar, resulta que a les 5'30 hores, quan se'n va la llum del sol, ja no es pot jugar. Es lamentable. Es molt trist---. Així es demostra una altra vegada l'interés del Sr Alcalde, (doncs en definitiva funciona ell a soles como Juan Palomo) per mantindre les coses en funcionament, en donar l'ús que es correspon i preocupar-se per elles. Ací es on es veu "el plumero", es a dir, jo vaig fent i fent però res més, com es nota que els diners no son de ningú...Ací que a hores d'ara tenim una piscina coberta fantasmaprogramada fa dos legislatures, un poliesportiu de 100 milions de pessetes inaugurat fa quasi dos anys inutilitzat, un frontó que a les 5'30 de la vesprada no es pot jugar( i no serà perque vol estalviar llum..., desprès de la contribució que paguem) i una casa dels jovens on no es programa res per a la joventut.
Però clar, els xiquets no poden votar i si no tenen llum que s’aguanten. Ara, els de Montecorona, com sí que voten, els porta la llum per tota la carretera de Villalonga.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FEMATS JA TE LLUM! PER FIIIIII! ARA, QUE HA SIGUT ABANS L'OU O LA GALLINA. TOTA LA CARRETERA FINS A MONTECORONA IL.LUMINADA I CLIC JA HI HA LLUM. QUE COINCIDÈNCIA, HOME.

Anònim ha dit...

i per a pujar al collado, què? fa a penes 3 o 4 anys que van posar unes quantes faroles en el carrer collado, però per arribar allí, cal pujar un camí d'uns 4 minuts a peu, totalment a les fosques, i com està ara, ple de clots, en un estat lamentable, des que van començar les obres d'una de les destrosses que li han fet patir a la pobra muntanya, qualsevol passa per allí de nit... i de dia, quasi que tampoc... a no ser que t'ensenyes de memòria on estan els clots, que dia a dia, van augmentant en nombre i tamany...

Anònim ha dit...

Lo del nou poliesportiu, es una vergonya. Cuasi 2 anys que fa que esta inagurat i encara esta per obrir. La gent de poble per a practiar algun esport te que anarsen del poble, per que entre que no ni han llums al frontó municipal y el poliesportiu nou esta per acabar o a saber no se pot practicar cap tipus de esport.

I ara que a les 5,30 ya esta fosc, la gent que treballa si vol practicar algun esport sa de quedar en les ganes. Si senyor menuda gestio porta el alcalde !!!