26/12/08

EN QUÈ ET GASTARIES ELS DINERS?

El Consell de Ministres del dia 28-11-08 aprovà “ EL PLAN ESPAÑOL PARA EL ESTÍMULO DE LA ECONOMIA Y EL EMPLEO, dotat amb 18.000 milions d’Euros.
De l’esmentat Pla naix el FONS D’INVERSIÓ MUNICIPAL, amb 8.000 milions d’Euros i que senyala ben clar que els municipis podran financiar sols obres de nova planificació i execució immediata, aquelles no previstes als pressupostos del 2.009 i que es liciten en el plaç d’un mes des de que l’autorització per a què el fons les financie es publique en la pàgina web del Ministeri d’Administracions Públiques.
L’import màxim de cadascun dels contractes no podran superar els 5 milions d’Euros, els Ajuntaments tindran en compte les ofertes que creen més treball, exigint que el personal contractat estiga desempleat.
A Ador correspon 180 € per habitant multiplicat per 1.400 són 252.000 €.
Com és costum del Sr. Alcalde, no ens demanarà opinió, però nosaltres com no pensem igual, a banda de donar la información, obrim una finestra per a que tothom opine i puga dir com i en què es gastaria estos diners.
Aleshores el que vos demanem és que, en els comentaris, ens digueu què cregueu que està malamament en el poble i voldrieu millora-ho, o que cregueu que falta i que amb estos diners es podria fer. La nostra pretensió és simplement donar unes quantes idees al senyor alcalde, que després de tants anys soldat al silló municipal, les té esgotades.
A tot açò, el dia 24 de desembre, va aparéixer una nota al diari Levante-EMV comunicant el que ací vos demanem.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

hola soc resident de monte corona, y en considere de ador, pense que es podria posar un cartel a la entra de monte corona en el nom de la urbanitzacio,paque cuan va algu alli no pase de llarc y aplegue a Villaonga y tinga que tornar , un mapa del carrers a la entra com esta en cualquier urbanitzacio, asi com un asiento cubert pera esperar el autobus tant baix de monte corona com en el poble de ador, que crec que ya seu mereix la gent, pintar la ralla mitgana que calga en els carrers de monte corona.

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria que part d'eixos diners es gastaren en arreglar els camins del terme, perque n'hi han alguns que no servixen ni per a fer rallys. Vergonyós

Anònim ha dit...

Que acaben de una p. vegada el poliesportiu

Anònim ha dit...

Perquè no fan una xarxa WI-FI com en el Real? Sinó m'enganye, ho portava en el seu programa electoral.
Bon any

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria que es gastaren els diners apanyat la casa del jovens, doncs en quan plou s'inunda la sala on esta el futbolin i les parets fan por; estan descacarillant-se i plenes de moho, sembla que esta caiguent.

Anònim ha dit...

Podrien apanyar alguns carrers, voreres i places, que estan vergonyoses. Podrien fer algún carrer peatonal i les places deixar-les per a les persones i no per als cotxes. Podien posar bancs i alguns arbres.
La veritat es que el poble està de pena a nivell urbanístic. Només es preocupen per la nova construcció i la resta...
Ah! i fer espais per a que els xiquets puguen practicar esports, perque lo del nou poliesportiu ha segut un fraude.

Anònim ha dit...

Espere que el senyor alcalde actue amb seny i no comence cap obra nova; el poble està obert pels quatre costats i tot sense acabar. La meva part dels 45 mil.lions de pessetes m'agradaria que s'invertiren a l'ajuntament.
En principi, estava bé però s'ha anat construïnt a glops, segons les necessitats, i a hores d'ara és un conjunt poc agraciat i necessitat d'una mà de pintura.
Posaria un ascensor i així el segón pis, que està infrautilitzat, s'obriria al públic; allí podrien anar correus, contribucions, aigües, barberia i sobretot l'oposició.
Canviant de lloc l'entrada utilitzaria tota l'ala dreta de la planta baixa com a llar de jubilats, obrint grans finestrals a est i sud (els nostres jubilats podrien prendre el sol i no estar entaforats com se'ls va deixar quan l'ajuntament tapià les arcades de l'antic llavador).

Anònim ha dit...

Sembla que el senyor alcalde ha deixat anar la idea de que els diners del ¨plan Zapatero´ s´han de gastar al local dels jovens . Allí s’han fet obres fa poc . No és que em semble mal, si és la seva proposta i la porta a un plenari està bé, però si és una imposició i no la discuteix amb Gent d’Ador, em pareix una alcaldada; una actuació antidemocràtica.