10/1/09

AL.LEGACIONS AL PGOU

Gent d'Ador està preparant una serie d'al.legacions al PGOU (Pla General d'Ordenació Urbana d'Ador) perquè considerem que no és el més adequat per a les necessitats del poble. Per exemple l'Alfàs es declara tot urbanitzable amb camp de golf inclòs; no es reserva cap zona com a agrícola, és a dir, tot el què ara no es declara urbanitzable, es queda en disposició de fer-se urbanitzable el dia de demà. L'única zona de tot el terme que es declara com a parc natural i que queda protegida són les muntanyes de la Canaleta; tota la resta del terme, TOTA, es susceptible de ser urbanitzada algun dia. Nosaltres creguem que això és una barrabassada, que no té ni cap ni peus i que el què va a reportar-nos és una devallada considerable de la nostra qualitat de vida.
No vos deixeu enganyar per la propaganda que va a fer l'alcalde i companyia de les benevolències del PGOU i de la riquesa que va a aportar al poble, més bé, sols a quatre, i informeu-vos bé.
Tots aquells que vulguen signar les al.legacions que hem preparat, que es posen en contacte amb algun representant de GA i vos les farem arribar. Ens hem marcat l'objectiu de fer-ne cinc o sis-centes. Esperem la vostra col.laboració.