4/1/09

CARTA DE GA ALS REIS MAGS D'ORIENT

Srs. Reis :
Som el grup Municipal de Gent d’Ador que en les passades eleccions municipals de 2.007 ens elegiren per formar part de l’Ajuntament d’Ador.
Des d’aleshores fins hui, davant les reiterades vegades que hem intentat que el Sr. Alcalde ens escolte i ens facilite la nostra tasca sense aconseguir res, i aprofitant que Vostés passen per ací, els contem unes quantes cosetes per si de cas poden fer alguna cosa i millorem la convivència i la felicitat de tots.
La nostra responsabilitat ens obliga a reunir-nos constantment per estudiar i preparar les actuacions per aportar, sobre tot als Plenaris, idees i solucions als problemes del Municipi. Des del primer dia demanàrem un lloc al mateix edifici de l’Ajuntament, on ja el disfruten diverses associacions i entitats del poble com els Jubilats, Centre Social, Correus, Aigües Potables, perruqueria, despatxos per als empleats i altres; per al grup Municipal de Gent d’Ador amb el recolzament de mig poble no van trobar un raconet amb una taula i quatre cadires. Tampoc busquen la manera de canviar l’hora dels Plenaris: els fan a les 11,30 de matí, clar no va ningú, falten també els regidors, que treballen i no poden deixar-se la faena; ens convoquen Plenaris Extraordinaris de hui per a demà sense donar-nos tota la documentació, si demanem informació, tarden a contestar-nos o simplement no ens contesten, si demanem fotocòpies, ens les cobren o no ens les fan.
Actualment a Ador la taronja no va gens bé, fins i tot malament, això fa que pensen en eliminar les millors terres de cultiu programant PAI’s: ja en tenim 6 en marxa (aprovats) i sense construir una sola vivenda; pareix ser que no n’hi ha prou, i ara el Sr. Alcalde vol ampliar amb el P.G.O.U., i declarar urbanitzable pràcticament tot el terme municipal. Nosaltres pensem que l’objectiu no és facilitar terreny per a construir vivendes, sinó una manera fàcil, barata i legal, de furtar la terra als propietaris per a què facen negoci uns pocs; tot sense el coneixemet ni l’acceptació dels propietaris que s’enteren a l’hora de firmar la cessió de la propietat. El canvi de rústica a urbana més el manteniment d’allò urbanitzat ocasionarà unes despeses que el Municipi i els propietaris no podran suportar, i més ara en temps de greu crisi económica.
Volem dir-vos que moltes vegades les ganes de fer coses pel poble no acaben massa bé, millor dit mal, vos contem: tenim un Poliesportiu per estrenar que quan plou cauen pedres enormes i s’inunda; la piscina volen cobrir-la, però perd aigua, i ara, després de fer-la més fonda, estan eliminant fondària, tenia que estar acabada en gener de 2008 i encara queda molt per fer; la Casa de Cultura, programada ja fa molts anys, encara està en projecte, al costat del barranc i damunt del dipòsit de l’aigua potable, ara volen llevar el dipòsit; abans de les eleccions, a presses i carreres, van comprar una casa vella amb 36 milions de pessetes per als jubilats: a hores d’ara està igual, i faran falta 100 milions més per fer-la, ja que està per tombar tota ella.
Des de fa més de 20 anys a l’Ajuntament mana la mateixa persona, igual pensa que ho fa tant bé que no necessita a ningú, no sols de la resta dels pobles que formen la Mancomunitat de la Safor, que no vol saber res d’Ella, encara que sí que els representa en una altra entitat, doncs és el president de l’Àrea Sanitària número 12, sinó també dels legítims representants del poble d’Ador que no pensen igual que Ell i que tenen tot el dret democràtic de ser informats, d’opinar i de participar en tot allò que genere el propi Ajuntament.
Podriem fer esta carta molt més llarga, però amb tot el que hem dit ja teniu una idea prou clara del que està passant al nostre poble i que, si ara ho contem públicament (al Sr. Alcalde ja li ho hem dit infinitat de vegades), no ho fem per senyalar cap culpabilitat, al contrari, com és la nostra responsabilitat volem traure a la llum estes formes d’actuar per vore si Ses Majestats, que sinó tot , quasi tot ho poden aconseguir, s’interessen i fan alguna intervenció, i, a partir d’este nou any que acabem d’engegar, desapareixen per sempre.
Estem segurs que fareu tot el que estiga a les vostes mans, per tant vos donem les gràcies, almenys per llegir la carta, esperant que el proper any per ara torneu a vindre i agrair-vos realment la vostra intervenció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gent d’Ador gràcies.
Com és possible que hagen deixat el poble en mans del senyor alcalde durant tants anys?
Controla les associacions, la red social del poble, els contractes laborals de l’ajuntament, la televisió que podem o no podem veure, l’amplaria que han de tenir els nous carrers i el número de pisos de les finques. La resta del poble sols pagar.

Anònim ha dit...

Benvolguts amics: Som els reis mags d'orient.Hem rebut la vostra carta i portem dies i dies volent fer realitat els vostres somnis. Hem repassat punt per punt i volem donar solució a tot el que ens haveu demanat.
Hem aplegat a una conclusió: La cosa no es tan fácil perquè es tracta de convertir un cap de pedra en un cap de cervell que pense, raone, dialogue, tolere,accepte les opinions dels demes i no hem pogut trobar la poció màgica per a fer el canvi. Pensem que al final la solució té que passar per la voluntat dels veïns del poble que esperem que siga justa democratica i encertada per a el bé de tots.