24/1/09

RESUM PLE EXTRAORDINARI I URGENT 20-01-09

Abans de començar el portantveu de Gent d’Ador disculpa la no assistència d’un regidor del seu Grup per raons laborals. Demana una altra vegada (en van 9) el canvi d’hora del Plenari.

Primer punt.- Ratificació de la urgència de la convocatòria.

El Sr. Alcalde explica la urgència per la necessitat d’enviar al Ministeri d’Administracions Públiques els projectes que l’Ajuntament d’Ador ha preparat per invertit els diners que ens corresponen del Fons Estatal per a generar ocupació; 258.934 €.
El Portantveu de Gent d’Ador manifesta que coincidix en que siga Plenari Extraordinari, però no urgent. La urgència implica rapidesa inesperada de la convocatoria,( de hui per demà), nosaltres pensem que s’ha fet així fugint de les idees que tots podríem aportar. En el bloc de Gent d’Ador hem convidat a tot el poble a que manifeste les seues prioritats, la gent ha participat, demostrant al Sr. Alcalde com s’haurien de fer les coses en democràcia.
S’aprova amb els vots de Gent d’Ador en contra.

Segon punt.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

Després de aclarar algunes puntualitzacions per part de Gent d’Ador s’aprova per unanimitat.

Tercer punt.- Aprovació projectes i sol.licitud d’obres del Fons Estatal d’Inversió Local.

1r. Projecte: REHABILITACIÓ DEL CENTRE JUVENIL.
Pressupost: 162.632,49 €.

Joan Faus senyala que el Centre Juvenil té concedida una subvenció de 15.000 €. de la Diputació de València i s’interessa pel destí d’aquest diners. El Sr. Alcalde manifesta que parlarà amb la Diputació i que canvien de pla.
2on.Projecte: CONDICIONAMENT ACCÉS I PACEL.LA POU AIGUA POTABLE I ASFALTAT CASC URBÀ L’ERMITA.
Pressupost 96.301,51 €.

Assabentats de les obres en qüestió, el portantveu de Gent d’Ador manifesta que hi ha que realitzar-les, però com que l’objectiu fonamental d’aquest Fons és minvar considerablement la gent del nostre Poble que es troba sense treball, opina que no són les més indicades per a esta ocasió, ja que algunes han de ser realitzades obligatòriament per empreses forasteres. Actualment al nostre poble hi ha més de 70 persones aturades i ens correspon a nosaltres preocupar-nos per elles, segur que si esta selecció s’haguera fet amb la participació de tots, la solució seria millor.
El Sr. Alcalde accepta la nostra reflexió dient: “ Pues ho tindrem en compte, s’alça la sessió”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pou? A quin pou es refereix? Ací al poble hi ha molts pous. Que mos eu expliquen.

Anònim ha dit...

He llegit el comentari eixe d'una entrevista a Juanvi a la ràdio... es veritat que hi havia al.legacions firmades per la mateixa persona varies vegades? Ara, si es neguen a pendre les al.legacions com una resposta negativa del poble, que passara? Si ell seguix avant amb el PGOU, que podeu fer vosaltres per a evitar-ho? Perquè servixen les al.legacions?

Anònim ha dit...

Que jo sàpiga no hi ha cap al•legació repetida i firmada per la mateixa persona. Hi ha més de 17 al•legacions diferents. Recolzades per més de 400 persones. Xifres aprox.