13/1/09

ÉS JUST AL.LEGAR CONTRA EL PGOU D'ADOR

Esta entrada l'hem enviada a tots els contactes que tenim. Si vols rebre les al.legacions al teu correu, fes-nos-ho saber.

Vos adjuntem les al.legacions què hem preparat contra la brutal agressió que farà al nostre ferit terme municipal el PGOU que vol aprovar l'equip de govern del nostre benvolgut poble. En poques paraules podem dir que després dels sis PAIs aprovats que envolten el poble i on estan previstes unes 2500 vivendes, el nou PGOU va a declarar urbanitzable més de la meitat de l'Alfàs, la resta de l'Alfàs serà per a un camp de golf.
Tot el que queda de terme no es protegix en absolut, sinó que es deixa com a terreny en reserva per a tirar-li mà quan els done la real gana. Perdoneu, hem sigut imprecisos i just és que rectifiquem, no tot el terme es queda reservat per a destruir-lo, les muntanyes que hi han a l'esquena de la Canaleta es queden protegides. La resta: horta i muntanyes, cul per amunt.
Gent d'Ador està en contra d'esta brutal, absurda, incoherent, estúpida, destrellatada, destarifada, en fi, ens quedem sense qualificatius, agressió al nostre entorn més pròxim. Per això demanem col.laboració a tots els que de veritat senten les seues arrels enfonsades en la terra del nostre poble, per que lluiten per eixa terra i que no es convertisca en un "ERA".
Hui, la millor manera per a lluitar contra açò és signant les al.legacions que hem preparat. Feu-ho de la següent manera:
Imprimiu-vos les al.legacions i ompliu les vostres dades: nom, cognom, adreça i DNI. Després les signeu al final.
A TINDRE EN COMPTE:
Cada al.legació la pot signar una persona, o siga que si es descarregueu deu al.legacions, cada persona podrà signar deu al.legacions. Ho pot fer qualsevol persona de l'estat espanyol, no és precís que siga d'Ador, pot ser de Badajoz, no té res a veure. Una vegada signades totes les al.legacions, porteu-les a algun representant de GA que és farà càrrec de dur-les a l'Ajuntament. Feu-ho el més breu possible, abans del dissabte 17 ó diumenge.
Res més que donar les gràcies a tots els que col.laboren, que, millor dit, es poden donar l'enhorabona per lluitar de veritat pel seu poble.
Per finalitzar, dir-vos que no es deixeu intoxicar perls arguments del govern, no són més que falòrnies i mentires.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana he sentit a les noticies una que m'ha cridat l'atenció, a un poble l'alcalde ha decidit donar feina "a tots els parats d'eixe poble" com són molts, per la crisi, ha decidit fer uns torns i que tots puguen accedir a les feines del poble. Igualet que a Ador, que tots tenim els mateixos drets! Ah?
Que trist!