21/1/09

ÈXIT TOTAL EN LES AL·LEGACIONS AL PGOU


No podem fer res més que felicitar tot el poble per la mobilització exemplar que ha tingut a l'hora d'expressar la seua total repulsa pel disbarat tan gran que significa este PGOU que ens volen imposar des de l'ajuntament. Més de 2600 al.legacions ha presentat el grup Gent d'Ador, que sumades a les 350 de la Plataforma pels Pobles de la Safor, i unes altres fetes directament per particulars, estaran ratllant les 3000,¡en un poble de 1400 habitants! I nosaltres que ens conformàvem amb cinc o sis-centes. Quin èxit més absolut.
El contraatac de l'alcalde, per a neutralitzar la possible propaganda que poguera significar la presentació de les al·legacions, ha sigut la de posar un ple extraordinari, totalment injustificat, per al dia 20 de gener, l'últim dia per a presentar les al·legacions. Però Gent d'Ador esta vegada ha estat més llest que ell, i les va presentar el dia 19, ja veieu, ens ha sobrat un dia, i a ells s'els ha vist el plomer descaradament, perquè recordeu que abans del dia 31 de gener s'ha de convocar el ple ordinari corresponent. De totes totes la jugada els ha eixit torta i han fet el major dels ridículs possibles.
Amb la resposta tan abrumadora del poble, no poden mirar cap a un altre costat i seguir amb esta barbaritat. Perquè si ho fan, Gent d'Ador, amb el recolzament que sentim, actuarem en conseqüència.
Com han sigut dies molt intensos i tenim molt de material per a publicar, ho farem poc a poc per que ho pugueu digerir millor.
Per acabar, reiterar la nostra felicitació a tot el poble, vote a qui li vote, i en especial, a totes aquelles persones que han treballat de valent per aconseguir este èxit tan gran.

7 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Des de Beniarrés. Felicitats a vosaltres i a tot el poble.

NO a les barbaritasts urbanístiques.

"La terra on vivim és un prestec dels nostres fills. Cuidem-la"

Anònim ha dit...

A l'alcalde i als seus regidors esperem que que respecten la voluntat del poble si és que els queda un poc de cordura i retiren aquest PGOU que han dissenyat algunes empreses constructores per fer-se amb les terres dels adorers amb el beneplacit i connivencia d'aquells que manen i que sembla creuen tenir es creun en la possessió absoluta de la veritat.

Anònim ha dit...

espere que després de les 3000 al·legacions, el trellat arribe a l'ajuntament i en comtte de gastar-se els diners dels impostos del poble en fer plànols de PAIs i PGOUs que només interessen a les connstructores, es dediquen a fer serveis per al poble com un poliesportiu com cal, acabar la piscina coberta,millorar la casa dels joves, comprarun solar bo per la casa de cultura,....

Anònim ha dit...

ELS NÚMEROS DE KUAMBI AMB DATA 21.01.2008

He estat escoltant la resposta que ahir va donar Sa Majestat Kuambi, Rei d’Ador, a la radio, referent a les al•legacions presentades per Gent d’Ador al P.G.O.U. La veritat que no m’ha defraudat. Ha dit el que esperava. Però el que m’ha sorprès a estat els números que fa. No em quadren per cap costat. Kumbi diu:
-Ador te 1.600 habitants.
-El P.G.O.U. és per a 25, 50 o 100 anys.
-Dels 2.600 papers presentats, en realitat són unes 250 persones que han firmat 15 al•legacions cadascuna.
-D’aquestes 250 persones, 150 són del poble i 170 forasteres.
-Això vol dir que són el 10% de la població.
-Que aquestes 150 persones corresponen a 30 famílies o cases del poble.
-Si realment el poble estigués en contra serien 500, 600 o 1.000 veïns del poble els que hagueren firmat.

Feu números!! A mi no em quadren ni amb la màquina de calcular!!!

Ador tindrà unes 450 vivendes o més. Les últimes eleccions de 2007 a Ador hi havia censades, això no vol dir que vixquen al poble, 1.146 persones, de les que van votar 1.019, de les quals 519 al PP

Anònim ha dit...

M'agradaria dir-li a Sr. Alcalde que aquestes al.legacions no s´han pogut repartir pel poble perquè no hem disposat de temps suficient, i perquè tampoc ho creiem necessari, doncs no feia falta que fora molta gent la que signara sino unicament presentar diferents alegacions al projecte. Però que sapia que molta gent s'ha quedat amb les ganes de fer-ho i que sino fora perque vosté manipula l'informació, la amaga i confundeix a la gent, l'èxit seria rotund. Però no s'apure, doncs nosaltres ens dedicarem a informar al poble i poc a poc aniran coneguent la veritat.

Anònim ha dit...

Prompte van fer el recompte.Va posar a tota la seua comitiva de nit i de dia a vore qui havia al.legat i qui no? Eixes persones estan senyalades de per vida per la seua ma negra. Això en el segle XXI és diu democràcia.

Anònim ha dit...

SI QUE HAN MIRAT QUI HA SIGNAT I QUI NO, JA ESTAN "MARCANT-SE"! Però jo no he signat pq quan ho vaig saber ja era tart, sinó també seria, amb molt d'orgull "una marcada".

aixi es fa la feina, continueu aixi i a vore si al mateix temps aclariu lo de les eleccions que ja toca!!! POSEU-SE AL LLOC QUE NOSALTRES VOS FEM COSTAT!