19/5/09

Anunci de l'Ajuntament d'Ador publicat al BOP el dissabte 16 de maig

Anunci de l'Ajuntament d'Ador sobre informació de les proves selectives per a la provisió d'una plaça de tècnic de cultura, relació d'admesos, tribunal i convocatòria.

ANUNCI

Se sotmet a informació pública la resolució de l'Alcaldia de data 11 de maig del 2009, el tenor literal de la qual és el següent:
"En el Boletín Oficial del Estado de data 9 d'abril del 2009, es va publicar la convocatòria pública de proves selectives per a la provisió d'una plaça de tècnic de cultura, integrada en la Administració Especial, Subescala Administrativa, per mitjà de concurs oposició lliure, incloses en l'oferta pública d'ocupació per a l'exercici del 2008, que es regiran per les bases publicades en el Butlletí Oficial de la Provincia de data 18 de març del 2009.
Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i examinades estes i la documentació aportada pels interessats, procedix l'aprovació de la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos que obra en el document annex.
De conformitat amb allò que s'ha establit per l'article 21.1, lletra g), de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, resolc:
1r- Aprovar la llista dels aspirants admesos que han acreditat el compliment dels requisits exigits en les bases de convocatòria, que s'adjunta a la present.
2n- Nomenar els membres del tribunal qualificador de les proves selectives, que quedarà compost de la manera següent:
Titulars:
President: José Luis Pinotti Baldrich.
Vocals: Francisco Molina Agulló.
Mónica Espiles Feijóo.
Luisa Masip Campos.
Secretari: Josep Blai Ballester Gorrita.
Suplents:
President: Ignacio Marín Jiménez.
Vocals: Javier Segarra Gisbert.
José María García Robles.
Amparo Gual Giner.
Secretari: Javier Mascarell Estruch.
Els interessats podran promoure la seua recusació per les causes i en els termes que preveu els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
El tribunal es constituirà en l'Ajuntament d'Ador, el dia 16 de juny del 2009, a les 09,00 hores.
3r. Convocar els aspirants admesos per a la realització del primer exercici, que es durà a terme en el Saló d'Actes de l'Ajuntament i començarà el dia 16 de juny de 2009 a les 10,00 hores.
4t. Exposar al públic la present resolució junt amb les llistes certificades completes dels aspirants admesos en el Butlletí Oficial de la Provincia i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.
5é. La present resolució es considerarà definitiva en absència de reclamacions o d'esmena de defectes durant el termini de 10 dies hàbils següents al de la publicació d'esta resolució.
6é. Des del moment que esta resolució esdevinga en definitiva, d'acord amb l'apartat anterior, posarà fi a la via administrativa, i contra ella es podrà interposar potestativament recurs de reposició davant de l'Alcaldia, en el termini d'un mes; o bé, directament recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Autònoma, en el termini de dos mesos; sense perjudici que s'exercite, si és el cas, qualsevol altre que s'estime procedent."
Annex:
A) Relació d'aspirants admesos:
N. Nom i cognoms DNI F. Entrada N.Registre
1 David Marí Frasquet 20015791H 21/04/09 792
2 Rosa Mascarell Dauder 19994464N 22/04/09 797

b) Relació d'aspirants exclosos: cap.
Ador, 11 de maig de 2009.-L'alcalde, Juan Vicente Estruch Estruch.
2009/14138