25/5/09

Respostes de l'alcalde a les preguntes del ple del 30/01/09

SISENA PREGUNTA.

CONTRACTACIONS LABORALS I PLANTILLA DE L’AJUNTAMENT.

Sr. Alcalde, en el plenari del dia 30-10-2.008, li vam fer unes preguntes que no ens ha contestat, li les tornem a fer amb l’esperança que esta vegada si que ho farà.
L’estiu passat, sense dir-nos res, (com és el seu costum) ha contractat a dos nous treballadors, un policia local i un coordinador-monitor cultural-esportiu i no sé que més.
Donat per suposat els llocs de treball, deuria tractar-los on correspon, al Plenari. Com que no ho ha fet, li preguntem:
Sr. Alcalde, ¿com ha fet la selecció del personal contractat?
¿Ha ofertat públicament estes places al poble?.
¿Quina funció tenen?.
¿Quin tipus de contracte?. Duració, salari, horari etc.
Aprofitem l’ocasió i seguim preguntant:
Volem que ens facilite la relació de tots els llocs de treball de l’Ajuntament d’Ador. Especificant el nom de la persona, si es funcionari o laboral, tipus de contracte, horari que complix, assignació econòmica. També de totes aquelles persones que realitzen treballs per a l’Ajuntament, advocats, assessors o càrrecs públics amb dedicació exclusiva o temporal. etc.

RESPOSTA DE L’ALCALDE:


.-En cuanto a la sexta pregunta le comento que pueden pasarse por el ayuntamiento para saber los contratos de las personas que estan trabajando en el ayuntamiento.


SETENA PREGUNTA.

CENTRE JUVENIL.

En el Plenari del dia 30-10-08, respecte al Centre Juvenil li férem les següents preguntes que no ha contestat:
Voldríem que ens facilitara la programació del Centre Juvenil.
També les activitats realitzades i per fer d’enguany.
La contestació del Sr. Alcalde:
“Quan estiga acabada l’obra que s’ha aprovat en l’últim ple es concretarà tot”.
¿Com sabia el dia 13 de gener, dia que firma les contestacions, que l’obra s’ha aprovat el últim Ple si este s’ha realitzat el dia 20 de gener?.
Ador a 30 de gener de 2.009
PREGUNTES ELABORADES PEL GRUP MUNICIPAL DE GENT D’ADOR



RESPOSTA DE L’ALCALDE:

.-Referente al centro juvenil el decirle ahora lo que se esta realizando como se va a paralizar como ya le comente en su momento que se van a hacer obras aprobadas por el plan español para el estimulo de la economía y el empleo, una vez este terminado ya veremos la planificación que se le dá a este centro de información juvenil.
Ador a 27 de abril de 2007
El alcalde

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola a tots!, respecte a la resposta del centre juvenil, tinc una pregunta que m'agradaría que hem contestareu si fora posible. Un dels requisits del nomenat Plan Zapatero es que es contracte a gent del poble que estiga en atur, ¿el senyor alcalde pensa cumplir amb aquest requisit o per contra va a fer sempre el que li done la gana?. Gracies.

Anònim ha dit...

Efectivament, el requisit més important del Pla Zapatero és per a donar faena als parats del poble d'Ador, així ho senyalà el portantveu de Gent d'Ador en el Plenari celebrat el 26 de març d'enguany, fins i tot li digué que els projectes triats única i exclusivament pel Sr. Alcalde, no complien l'objectiu. A Ador hi ha més de 100 parats, la majoria vénen de la construcció. Si al Sr. Alcalde li preocupara els parats d'Ador hauria buscat altres treballs iguals de necessaris o més que els que ha aprovat i ocuparia a la majoria dels parats del nostre poble.Això és el que s'ha fet en tots pobles d'Espanya.