8/5/09

EL CAS DE SILVIA BATALLER

Hola a tots!
Com segurament haveu pogut observar hi ha una veina nostra en una situació que personalment hem preocupa, com s'ho podeu imaginar es Silvia.
Com a veïna del poble que soc hem resulta realment frustrant que una persona tinga que arribar a aquests extrems per a que el Senyor Alcalde, (al que recorde té un carrec públic elegit democràticament i que per tant es deu a tot el poble,) l'escolte. En quina democràcia ens trobem per a que es donen aquestes situacions?.
Hem repugna tindre que expressar aquestes paraules.
Al senyor alcalde desde la vostra posició li se deuría de recordar que abans que alcalde es persona i l'indiferéncia que esta demostrant per Silvia dona molt que pensar en aquest sentit.
M'agradaría que desde la vostra posició (que se que es molt dificil), mobilitzareu a la població perque el fets que estan passant a la població no son cosa per a prendeles a broma.
No es ni correcte que estem pagant-li un sou a una persona i que aquesta no atenga als seus ciutadans. JA N'HI HA PROU.
Pel que respecta a l'aspecte material, es a dir al terreny municipal presuntament autoadjudicat per l'altre vei m'agradaría que com a representans de la ciudadanía intenteu esclarir els fets es a dir, si realmente hi ha o no una adjudicació indeguda.
Se que pot semblar un poc revolucionari pero es hora de parar totes les situacions injustes que estan passant al nostre poble, segur que si proposeu concentracions, xarrades a la plaça o altres mesures alternatives tindrieu una resposta positiva de la gent que estem farts de tanta injusticia i favoritisme.
Gràcies.

NOTA DE GENT D'ADOR

Des del primer moment, en absència del portantveu, la regidora de Gent d'ador Tere Reig s'ha preocupat anant a l'Ajuntament, intentant parlar amb el Sr. alcalde i col.laborant per aconseguir solventar el problema. Podem dir que una vegada aconseguida l'entrevista i amb el compromís del Sr. Alcalde de què l'Arquitecta Municipal elabore un informe complet, Silvia abandona la vaga de fam.Des de Gent d'Ador, després de llegir l'informe demanat, exigirem totes les resposabilitats que corresponguen.També, ens comprometem ara i ací, en fer públiques les nostres opinions, demostrant una altra vegada que la nostra manera d'actuar és molt diferent a la que practica el Sr.Alcalde.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

JA JA JA JA JA
JE JE JE JE JE
JI JI JI JI JI
JO JO JO JO JO
JU JU JU JU JU!!!

Anònim ha dit...

si ja sabem que saps combinar les vocals amb la jota, ará be quin es el teu comentari? estic en expectant

Anònim ha dit...

EL QUE JO NO ACABE DE COMPRENDRE ÉS PERQUÈ NINGÚ NO FA RES CONTRA AQUESTES COSES QUE ESTAN PASSANT AL POBLE. DE TOTS ÉS SABUT, QUE LA SUPERCASA QUE S'HA FET AQUEST HOME ÉS ACOSTA D'ALTRES, I ENCARA L'ALCALDE TE LA CARA DURA DE DIR QUE NO SAP RES.

I COM AQUEST CAS, HI HA MOLTISSIMS MÉS AL POBLE D'ADOR. EL SENYOR ALCALDE HA FET DONACIONS DE TERRENY DEL POBLE A GENT PARTICULAR, I AIXÒ ÉS QUEDA AIXÍ I NINGÚ FA RES!

NOMÉS M'AGRADARIA QUE TOT AQUEST EMBOLIC SERVIRA PERQUÈ JA D'UNA VEGADA SE LI VEGERA EL PLUMERO A L'ALCALDE. A VORE SI TENIM SORT I IXEN MÉS CASOS COM ESTE? PERÒ SENSE VIOLÈNCIA, CLAR!

Anònim ha dit...

No es l'únic cas que es dona al poble. Hi ha 2 veïns que porten 10 anys de pleits i de lios per culpa del Sr Alcalde. Aquest succedeix al camí del masserot, on se li va donar un terreny que era del poble, (doncs a més a més era un camí de pas amb una porta que accedia a una casa) a un veí. L'Alcalde s'ha llavat les mans i aquests veins està constant-los una fortuna .

Anònim ha dit...

M'AGRADARIA SABER COM HA QUEDAT EL CAS DE SILVIA BATALLER. SABEU COM HA ACABAT L'ASSUMPTE?

GRÀCIES