27/5/09

POLIESPOTIU NOU D'ADOR

Fa un temps convidàrem a la gent del poble a que anara a contemplar la terrible imatge que presentava la muntanya del Collao, (ja vorem quan de tems la tenim així) doncs ara us convidem a que passegeu pel Nou Poliesportiu d’Ador i contempleu el lamentable estat en el que es troba i que se n’adoneu de com s’han tirat els diners d’una forma desmesurada, indigna i denunciable a aquest poble, que tard o prompte tindrem que pagar d’una forma o d’una altra els veïns. Així, per a poder recaptar diners, el sr alcalde intenta ubicar fàbriques, que cap altre poble vol, al nostre poble (biodièsel, trituradora de residus sòlids,... ), plantes de fem que es qüestionen tornar al poble.., i poc a poc aniran eixint més coses. Diners que s’han de llevar d’altres pressupostos, com educació, sanitat…i per a desprès veure’ls que s’han utilitzat sense cap trellat (com són els utilitzat a la plaça, on s’han gastat a muntó de diners per a adoquinar-la i ara és un simple aparca-cotxes, el parc del Raval, on s’han gastat més diners dels que farien falta per a un parc útil per jugar els xiques i que s’han quedat sense espai.
Quan s’acosteu al poliesportiu podreu contemplar un camp de tennis que està destrossat pels efectes del fang i la pluja, una pista de Pàdel que dins de poc quedarà inservible, un mini camp de golf que està per a tirar-lo al fem , uns gronxadors deteriorats i una muntanya que continua amenaçant en seguir tirant pedres i pins.
Mira per on, ara ens hem assabentat que el Senyor Alcalde segueix amb la seua idea de continuar gastant-se els diners sense trellat i ara vol subjectar la muntanya al preu que siga, ( clar com ell no paga…) i tornar a refer el lloc i les pistes. Us recorde que per a poder fer el poliesportiu a aquest lloc va fer una obra dels temps de faraons, és a dir ,va tindre que ficar unes pedres de tamany espectacular, que a saber el que li costaria allò. Però esta clar que no va a rectificar,( ja que això es de savis i ell, està clar, no ho és) i “caiga Roma con Santiago” la cosa va endavant. Per cert, l’adjudicació ha sigut negociada sense cap tipus de publicitat, (ell s’ho guisa, ell s’ho menja).
A mi, la veritat es que tot això em dona molta llàstima, ja que mentre tant els nostres fills i filles continuen barallant-se totes les vesprades per poder aconseguir un espai en l’únic lloc que tenim al poble (el frontofutbetpatinatge) que a més a més ni li fiquen la llum a les 5 de la vesprada, a l’hivern , per a que puguen jugar, (serà per què voldran estalviar?... quin desficaci!, quin absurd!). Però això sí, al costat tindrem una piscina climatitzada, cosa que no té cap poble menut. La imatge tan contrastada deixa molt que pensar , deduir i que sospitar.
En canvi, els pobles dels voltants, sense grans inversions ,des de fa temps tenen el seu camp de futbol, frontons, tennis i normalment dins d’un recinte on es pot denominar POLIESPOTIU.
Nosaltres, en canvi, tenim molts PAIs i en ningú de tots es va planificar una cosa conforme toca. No serà que tenim un dirigent que no s’aclarix, que no sap cap on caminar, que no te idees de poble, ( si algo ha fet amb trellat, com la casa dels jovens és per que va furtar la idea a un grup de pares i mares del poble i que un altre dia us contarem), que no te imaginació social, que no mira pel poble?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Teniu tota la raó del món, que fàcil és gastar-se els diners dels demés! El poliésportiu està molt be, si no fós per la situació i perquè quan fas unes instal.lacions com estes tens que mantindre-les. Senyor alcalde la cuestió no està en fer, fer i fer, no senyor, hi ha que cuidar les coses i mantindre-les. Tens molta gent trebatllant per al poble, envia un parell d'homes o dones a netejar el poliesportiu i a tirar tot allò que està trencat, tanca la porta i posa un horari amb una persona encarregada d'obrir i tancar i de cuidar les instal.lacions netes i noves.

Anònim ha dit...

En política, les coses s'estan mesuran per la quantitat de coses que es fan i no per la qualitat,la finalitat i el sentit de les coses que es fan. Es per això que quan ens trobem amb un dirigent poc imaginatiu, creatiu, cult... les coses, que en un principi estan bé, les converteixen en una catàstrofe. Per això es molt important pensar a qui donem el nostre vot i no regir-nos amb interesos unicament individuals, doncs a llarga serem tots els perjudicats.
Ací, al nostre poble estan gastant-se molts, molts diners sense trellat i les conseqüencies seran per a tots a l'hora d'anar tornant-los i el preu que pagarem amb la nostra qualitat de vida. Reflexionem i pensem amb mans de qui estem deixant el poble.

Anònim ha dit...

Les reflexions que acabes de fer sobre el poliesportiu, tot i que estan molt ben fetes, no són res al costat de les barbaritats que estan fent-se al nostre poble; JA MADURARÁ LA FRUTA JA.