15/5/09

RESUM PLENARI DEL 13 DE MAIG DE 2009

Oberta la sessió, el portantveu de Gent d’Ador demana la paraula per disculpar l’absència de dos regidors del seu Grup Municipal i reclama una altra vegada, en van 14, que els Plenaris deixen de convocar-se a les ONZE I MITJA del matí, i passen a fer-se fora de l’horari laboral. Com sempre no contesta el Sr. Alcalde.

ORDRE DEL DIA.

1er.- Aprovació de l’esborrany de l’acta anterior.
S’aprova per unanimitat.
Si algú-na veí-na està interessat-ada en llegir l’acta del Plenari anterior, a banda d’estar exposada al tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Ador, pot demanar-nos-la per correu electrònic a gentdador@hotmail.com , també posant-se en contacte amb els regidors de Gent d’Ador.

2on.- Sorteig dessignació membres meses electorals.
Com tots sabeu el proper mes de juny hi ha eleccions al Parlament Europeu, per tant en aquest Plenari s’ha triat per sorteig tots els membres que formaran part de les dos meses electorals d’Ador.
Els agraciats prompte rebran el comunicat corresponent.

3er.- Ratificació decret sendes locals.

Es tracta de demanar una subvenció a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, d’aproximadament 6.000 €, que es destinaran als treballs de manteniment del sender local anomenat PR 59. És l’únic sender que existix catalogat i que fa un llarg passeig per la zona més muntanyosa del nostre poble.
Joan Faus manifesta que segons este decret signat pel Sr.Alcalde el 19 de gener de 2.009 s’ha de donar compte al Plenari en la primera sessió que es celebre, per tant hauria d’haver passat pel Plenari realitzat el dia 20 de gener i no com s’ha fet, botant-se cinc Plenaris.
Ens conten que el paperet ha tardat en arribar al despatx corresponent.
Al final s’aprova la ratificació per unanimitat.

4rt.- Acord RURALTER.

Consistix en l’aprovació de la constitució de l’associació sense ànim de lucre RURALTER-LIDER (ZONA 7), formar part d’ella i designar un representant del nostre Ajuntament. Serà un organisme supramunicipal que agrupa a 45 pobles i que juntament amb la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació s’encarregarà de seleccionar els projectes que accediran als fons que dóna la Unió Europea.
Cal dir que l’esmentat organisme ha estat pactat per tots els partits polítics amb representació municipal, actuant com a president l’Alcalde d’Ador en una junta on estan tots el partits més vàries entitats privades.
El grup municipal de Gent d’Ador manifesta que l’interés de pertànyer a esta Associació del Sr. Alcalde, contrasta amb el despreci manifestat des de fa temps vers una altra associació comarcal, la Mancomunitat de la Safor.¿Per què serà?, penseu…..
La constitució i la designació s’aprova per unanimitat.

5é.- Moció de Gent d’Ador als fons P.I.P.

Aquesta moció presentada ja fa temps pel grup municipal de Gent d’Ador, ara, publicada l’orde que desenvolupa el repartiment dels fons, la regidora Tere Reig, en nom del grup municipal de Gent d’Ador, la retira.