18/11/09

RESPOSTES DE L'ALCALDE A LES PREGUNTES DEL PLENARI DEL 31-7-09

En el plenari passat el sr. alcalde es va dignar contestar les preguntes que li férem tres mesos abans. Com ve fent-ho des d’el primer dia, continua amb el despreci més absolut contestant el que li dóna la gana, anant-se’n per on vol, o simplement no contestant. Nosaltres simplement som transmissors de les seues contestacions, que per cert, continuen plenes de faltes d’ortografia en un document oficial. Lamentable. Però d’on no hi ha… caregol bufant.
En succecius dies ho publicarem tot.

PRIMERA PREGUNTA.
30.000 € DEL GRAN PRIX.Al Plenari realitzat el dia 30 d’octubre del 2.008, la pregunta nº6 formulada per Gent d’Ador respecte a com pensava gastar-se els diners del Gran Prix (30.000 €), el Sr. Alcalde el dia 13 de gener del 2.009 ens contestà textualment dient: “ per a derrocar la casa per a la construcció del Centre Social i per l’alçament de la Piscina Municipal”.
Sr. Alcalde, no ens diga el que nosaltres tenim que fer, simplement facilite’ns la fotocòpia del document administratiu comptable on especifique el que s’ha pagat i a quina empresa, tant el de la Casa com de la Piscina.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE: Le comunico, que el documento contable lo tiene a la subida del ayuntamiento, talón de 30.000 euros que ganó el municipio y que se destinó como les dije, al derrumbe de la casa para el CEAM y para el alzado de la piscina municipal.


SEGONA PREGUNTA

PLANTACIÓ DE FANALS.Sr. Alcalde al Plenari Ordinari del 30 de gener de 2.009 li vam preguntar respecte a la plantació de fanals que van paral.lelament a la carretera de Villalonga. Tres mesos més tard vosté ens respon textualment: “ Es una subvención del plaver de la Generalitat valenciana subvención del 2.007”.
Sr. Alcalde, atenent-nos a la informació que ens diu no entenem:
Com una subvenció de 2.007 encara no s’ha acabat.
Com s’utlitza material vell i repintat.
Com encara no s’encenen.
No ens diu ni el pressupost ni l’empresa.
Explique’ns que ha fet i facilite’ns l’expedient.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:
Esta pregunta, creo que se contestó en su momento dentro de los planes de la Conselleria de industria subvención donada por esta para llevar la luz desde el cementerio hasta monte corona, no obstante como dicha pregunta salió en el pleno de la Diputación Provincial creo que se les dará respuesta.

TERCERA PREGUNTA
AL NOSTRE POBLE, DE TREBALL, POC.Al plenari celebrat en este Ajuntament el dia 30 de gener d’enguany, el portantveu del grup municipal de Gent d’Ador, aprofitant que el govern d’Espanya havia aprovat “EL PLAN ESPAÑOL PARA EL ESTÍMULO DE LA ECONOMIA Y EL EMPLEO” i que suposava una injecció de 258.934 € a mès dels pressupostos de l’any, va emplaçar el Sr. Alcalde que facilitara, el més aviat posible, la relació de totes les persones aturades que pogueren beneficiar-se.
Hem de dir que tant en aquells moments com en estos que ara vivim, la falta de faena és per a molts adorers i adoreres una necessitat vital i per tant l’arribada de més diners, que, a més, estaven destinats a paliar esta greu necessitat, ha de facilitar treball per la gent d’Ador.
Al cap de tres mesos, després de llegir les seues respostes ens adonem que no diu res, que no existeix la resposta, que no vol que ens enterem.
Sr. Alcalde, per segona vegada, done’ns la relació de totes les persones que estaven parades i que han aconseguit faena. Els diners que ja disposa li’ls han donat per als parats i per a enguany.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:
Dentro del plan para el estimulo de la economía y el empleo a las empresas que se les ha contratado si que cogieron gente del municipio.