29/11/09

SEGON PLA ZAPATERO: 163.567 €

De sobra sabem la forma d’actuar del Sr. Alcalde d’Ador: els Plenaris, a banda de fer-los a les 11,30 h. de matí amb l’obscura intenció de què no hi vaja ningú, els regidors tampoc, convoca els Ordinaris el mateix dia límit que li permitix la llei; els Extraordinaris i els Extraordinaris i Urgents quan els necessita i vol, sempre sense comptar amb ningú ni respectant la urgència.
Pròximament cal fer un Plenari per aprovar les obres a realitzar a Ador corresponent al SEGON PLA ZAPATERO. Al nostre poble han d’arribar 163.567 €, diners que s’han de gastar a Ador durant l’any 2.010 i que estan destinats a donar faena a les persones que no en tenen, sobre tot a les que porten més temps sense treballar.
EL PRIMER PLA ZAPATERO, dotat amb més diners, poques persones aturades d’Ador pogueren beneficiar-se, malgrat la nostra insistència als Plenaris, fins i tot amb preguntes que podeu vore al nostre blog, mai hem pogut saber la quantitat de treballadors-eres ocupats –des. Nosaltres seguirem insistint, però demanem també a totes les persones desocupades d’Ador que no reparen en anar a l’Ajuntament i exigir treball.
GENT D’ADOR, abans de fer el Plenari on s’aprovaren les obres del Primer Pla Zapatero (totes triades pel P.P.), obrirà al blog la possibilitat que tothom participe aportant idees d’obres que necessita el poble i que puga utilitzar molta mà d’obra. Ara volem fer el mateix, primerament per demostrar que les coses es poden fer d’altra manera, i també, per mostrar al Sr. Alcalde allò que pensen els Adorers.
Tots els projectes d’obres que envieu seran publicats i defensats al Plenari corresponent.