16/12/09

FUSTA: JOVE, CAMPIÓ... I D'ADOR


Fa tan sols tres anys que un xiquet d’Ador, ADRIÁN MIÑANA ROJANO “FUSTA”, avalat pels seus pares i un mecànic d’Oliva començà a competir en el difícil i complex món de les carreres de motos. La seua progressió ha estat tan ràpida que enguany, només amb 15 anys, ha aconseguit ser subcampió de la categoria de 125 EVO. i per tant aspirant a córrer el 2.010 el Campionat d’Espanya de Velocitat. Camí que han recorregut pilots internacionals de la fama de Barberà, Gadea, Pedrosa etc.
Seria despreciable deixar perdre la possibilitat que siga d’Ador un campió de talla internacional, per arribar, a part de tindre el que cal, que Adrià ho té, fan falta més coses: ganes i diners. Per part de són pare i sa mare, està clar, han fet, fan i faran més del que poden, però i l’Ajuntament que fa? A cas el jove pilot quan puja al podi no diuen que és d’Ador?, per això a Ador li correspon ajudar per a que guanye moltes vegades i que el nostre poble sone per tot arreu.
Si GENT D’ADOR arriba a l’alcaldia, crearà una comissió al si de l’Ajuntament que s’encarregarà de repartir a entitats o persones, amb justícia, els diners que hi ha al pressupost municipal amb total transparència i així evitar el que ara hi ha: almoines que dóna el Sr. Alcalde al seu gust amb l’objectiu d’aconseguir els vots que el perpetuen en el poder.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànim, Fusta. A l'any que ve campió. Ja veuràs com corre l'alcalde darrere de tu per a eixir en la foto. Això sí que ho sap fer bé. Mala sonrissa no posa. Li arriba d'orella a orella.

Anònim ha dit...

els pares esta molt be que fasen tot el que puguen pel seu fill, però,¿que em digueu de la "colaboració forçosa" que han tingut que fer molts treballadors?

Anònim ha dit...

“A buenas horas mangas verdes “.Pense que aquest escrit ve de part d’alguna persona que sap que aquesta subvenció que demaneu ja està concedida i…, possiblement ,rebuda per Fusta; el meu olfacte em diu que està posat amb la intenció de preparar l’oposició perquè ho trobe normal.

Anònim ha dit...

imaginem que si li arriba a Fusta alguna subvenció de l'ajuntament, ell la compartirà amb aquelles persones que han notat en la seua economia els esforços que la familia esta fent per a que triunfe el fill en el motociclisme.

Anònim ha dit...

El primer que vaig pensar en veure les plantetes com a regal de l'ajuntament " aixó està mol bé per als temps de crisis, una manera de guanyar vots"
En tantes coses més importants que hi ha que arreglar en benefici de tots; cada vegada que passes per la plaça hi ha que mirar amb quatre ulls on poses els peus, voreres de llàstima,i tantes altres coses... I ens gastem els diners en coses que no són importants,això estaria bé per als temps de les vaques gordes , però ara en la crisis, hi ha que apretar-se el cinturó i fer el necessari . Diners mal gastats! Tot començat i no s'acaba res i el que es fa, mal fet. Per a quan eixa piscina climatitzada que costa tans diners? El gran poliesportiu municipal ja està en funcionament? o avans d'ignagurar-lo ja s'ha reparat o hi ha que fer-ho? El que he dit avans, tot començat i no s'acaba res i el que fan sempre gasto doble en reparacionsper per no fer les coses com cal.
Bones festes a tots i millor any.