1/12/09

RESPOSTES DEL SR. ALCALDE A LES PREGUNTES DEL PLENARI 31-07-09 (i 3)

SETENA PREGUNTA

PLACES PERILLOSES.

Des de fa temps les dos places més emblemàtiques del casc antic d’Ador, la plaça de l’Església i la plaça de la Font, s’han convertit en una carrera d’obstacles per a vianats. Diàriament les persones que passen per elles sofrixen girapeus, entropessons i fins i tot caigudes. Segurament no és ni serà l’última vegada que les remendem, això demostra la mala planificació original.
Amb la jurisprudència existent en casos semblants, l’Ajuntament és el responsable civil subsidiari de qualsevol accident que per esta raó puga ocórrer.
Sr. Alcalde, per tal d’evitar tot açò, veja d’on trau quatre euros i arregle-les abans de festes, i així els forasters que hi vinguen comprovaran que Ador és el millor poble de la Safor.
Al mateix temps preocupes també de substituir les senyals de trànsit arrencades o eliminar el tros que queda i tapar el forats.

RESPUESTA DEL ALCALDE:
La remodelación de la plaza de la fuente (sic), es una obra de la conselleria de presidencia dentro del plan de mejora de los ayuntamientos pequeños de la comunidad, por lo tanto se han hecho cartas al Conseller de Infraestructuras y Transporte para que se ponga en contacto con la empresa, para que venga a solucionar el problema, en este instante estoy a la espera de una entrevista con el Conseller o Secretario Autonómico para explicarle el caso, cosa que se ha hecho ya por carta, y esperemos que a la mayor brevedad posible empiecen las obras para arreglar el tema.

HUITENA PREGUNTA

AMUNT CONTRIBUCIÓ.

Els veïns i veïnes del nostre poble, propietaris de cases, estan escandalitzats per l’augment de la CONTRIBUCIÓ (I.B.I.U.), ja que any rere any augmenta considerablement
Al Plenari celebrat el dia 30 d’octubre del 2.008, el grup municipal de GENT D’ADOR va presentar una moció demanant la baixada del tipus de gravamen que fixa el percentatge a pagar, i el GRUP POPULAR votà en contra, per tant, Vosté, Sr. Alcalde, és el responsable de què la CONTRIBUCIÓ que paguem siga possiblement la més alta de LA SAFOR i de molts pobles.
El tipus de gravamen, que ara paguem (el 0,7), no és el culpable de l’elevada contribució, sinó l’actualització de la valoració cadastral realitzada l’any 2.006, quan el valor de les cases estava molt alt, i ara és inferior; aquesta injustícia sols es pot solventar abaixant el tipus de gravamen.
Sr. Alcalde, Ador té un problema. ¿Qué pensa fer per sol.lucionar-lo?.
Gent d’Ador queda lliure per adoptar qualsevol actuació democràtica en defensa de l’abaixada de l’I.B.I.U. d’Ador.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:

A esta pregunta, creo que quedó respondida en su día, no obstante le comunico que el ayuntamiento, del que presido no ha subido la contribución desde el año 2002 y sin embargo si que la ha subido el gobierno de España dentro de los presupuestos generales del estado.


NOVENA PREGUNTA.

GOSSOS I EXCREMENTS.

En la societat actual està ben vista la convivència amb animals domèstics de tota mena. A Ador l’animal que més abunda és el gos i per les seues actuacions podem dir que n’hi ha uns quants.
La majoria dels pobles tenen regulada la possessió i el tractament d’animals mitjançant una ordenanza municipal, al nostre poble, no s’ha fet res, encara que suposem, que com a nosaltres, també al Sr. Alcalde li arribaran moltes queixes de veïns que tenen que suportar les deixalles dels animals i la desconsideració dels amos.
Sr. Alcalde, diga’ns quan pensa redactar i aprovar l’ordenança reguladora d’animals de companyia.
Gent d’Ador s’oferix a col.laborar; provisionalment podria habilitar algunes zones dels afores per facilitar que els animalets pogueren realitzar les seues necessitats, així evitaríem els bots, l’olor i milloraríem el paisatge urbà.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:
Se está recopilando toda la documentación sobre el tema, por lo que una vez se tenga se consultara con los servicios técnicos y jurídicos para esclarecer los hechos.

DESENA PREGUNTA.

COMISSIÓ TÈCNICA – POLÍTICA.

El passat mes de juny presentàrem en el registre d’entrada de l’Ajuntament d’Ador un sol.licitud de constitució d’una comissió TÈCNICA – POLÍTICA per intentar solucionar el conflicte existent entre dos veïns del Barri en el que també, d’alguna manera, està implicat l’Ajuntament.
L’0posició té el dret i deure de preguntar i vosté Sr. Alcade l’obligació democràtica de contestar.
¿Per què no ha contestat?.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:

No hay respuesta.

2 comentaris:

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Sentècia judicial en contra de l'alcaldessa d'antella.

Visiteu la nostra web

www.antella.tk

Anònim ha dit...

En quan a la resposta del Sr. Alcalde respecte al tema de les places, m'agradaria dir-li que la empresa que ha fet la plaça i la Conselleria de la Precidencia, es llavarans les mans quan vegen que la plaça no ha segut utilizada per a la fi amb el que es va construir: una plaça peatonal. I li diran que si vosté la ha utilitat d'aparcacotxes la culpa es de vosté.