29/12/09

PLE EXTRAORDINARI I URGENT DEL DIA 30/12/09

Arriba el final de l'any i s'han de fer molts pagaments: el superpoliesportiu ja inaugurat i encara no gaudit, la piscina coberta... I clar, com que no hi han prou diners, perquè els que hi havien s'han administrat malament, ara en fan falta molts més i hi ha que demanar un crèdit. Un altre. Que no s'oblideu, pagaràs tu, i tu, i tu, i nadie más que tú. Així és que, a rascar-se la butxaca toca. Per això es convoca este plenari extraordinari i urgent. Un plenari que ens podriem estalviar si tu, i tu, i tu, ara que estem en nadal, dates de solidaritat i bon cor, anares demà a l'Ajuntament i li feres una bona estrena al senyor alcalde per a que puga pagar totes les despeses que la seua vanitat ens ha carregat al coll als sofrits veïns d'Ador.



NOTIFICACIÓ:

De sessió extraordinària i urgent del ple de l'Ajuntament a celebrar el dia 30 de desembre de 2009 a les 13,00 hores.

ORDRE DEL DIA:

1- Ratifiació de l'urgència de la convocatòria.
2- Ratificació, si s'escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
3- Modifiació de Crèdits nº 1.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan he llegit el motiu del plenari de demà , m’he indignat. Estem en campanya de Reis i continuament ens diuen que el mateix joguet el comprarem més o menos car depenent de la tenda on el comprem.
El senyor alcalde, hauria de prendre nota i vigilar qui ,com i quant han de cobrar per les coses que fa .
Ací van uns exemples que demostren el descontrol d’aquest ajuntament.
A principis de 2.008, aparegué al final del carrer S.Vicent (principi del Collao ) un cartell amb les estrelles de l’Unió Europea indicant que s’havien concedit 100.000€ per
“ millota paisagistica d’aquell entorn.Convide els que llegiu aquest escrit que aneu a veure la millota; uns arbustets ( murtra,romer… ) que han mort per deixadesa i una gàbia de ferro, per fer un encofrat i que.. esperant el formigó,s’ha rovellat.
Tot és buscar i no trobe la millota.
Segon exemple. Per instal.lar la cadira hidraulica a la piscina, l’empresa COBRA presentà una factura de 9.800 €.¡¡ Quasi 2 milions de pessetes per posar quatre tacos!!
Per 100€ la pose jo.

Anònim ha dit...

Si el tenim que pagar tots estaria be que tot el poble sabera els diners que es deuen. Ens podeu informar?. Seria molt interesant saber els diners que han entrat en
l'any 2008 en l'Ajuntament i en que
s'han gastat.

Anònim ha dit...

Cada any ens escuren més la butxaca i ja estaria bé aclarir on es gasten els diners de tots els pagadors.No hi ha dret que ens prenguen més el pèl...
Vull ja una piscina coberta al meu poble,tots els anys la pague ben pagada!!!!!!!!! Juanvi, podries dir-me si he d'esperar un altre any per comprar-me el banyador i les ulleres o què? Tal vegada ara a les rebaixes seria un bon moment?
Vinga, Gent d'Ador, confie amb vosaltres per fer-li cara a l'actual equip de govern. Seguiu així, molt bé!!!!

Anònim ha dit...

el senyor Rus criticava fa uns dies el poble de Bellreguard per voler una piscina coberta,deia que no és sostenible.Si un poble de 5.000 habitants no la pot mantenir pensa qué sentit té el que está fent-se a Ador.Jo he vist Rus acompanyat pel nostre alcalde per l'Alfás l'hauria d'haver aconsellat millor.