22/5/15

Jove, vota a Gent d'Ador

Abans de que concloga esta campanya electoral, Gent d’Ador voldria fer una crida a aquells que van a votar per primera vegada perquè acaben d’acomplir la majoria d’edat, i per extensió als joves en general. Vivim en un país que no ens agrada com ens l’han deixat. La crisi econòmica ens ha sacsejat de valent i tots coneguem a algú que ho està passant molt mal. El Partit Popular, lluny de solucionar el problema, encara l’ha agreujat més amb les seues polítiques de retalls en sanitat, educació i serveis socials, a més de mirar cap amunt, cap als poderosos, en compte de fixar-se en els patiments del poble pla.
Ací a Ador, evidentment, eixos extrems no s’aprecien perquè escapa al govern municipal poder aplegar a assistir a tots com voldria, perquè no hi ha recursos suficients. Així i tot s’està fent un esforç molt gran per pal·liar les mancances de les famílies més desfavorides.
Ara, en les eleccions del diumenge, teniu en la vostra mà la possibilitat de que esta situació canvie. Votar al PP és recolzar eixes polítiques que tant de mal han fet a la classe treballadora. Sabem que vivim en un poble conservador, on des de fa molt de temps la gent vota dretes perquè, d’una forma equivocada, relaciona la manera d’actuar de la dreta espanyola amb el cristianisme i la religió catòlica. Sí, eixe dualisme dreta-catolicisme (que s’arrossega des del franquisme) ací a Ador està molt arrelat. Per això vos demanem que ja és hora de canviar eixe pensament arcaic, retrògrad i caspós. Res té a veure la religió amb la política, aleshores es pot ser un bon cristià i votar a les esquerres.

Pot ser esta reflexió vos parega una tonteria, però ací les coses funcionen així des de fa molt de temps. Aleshores vos demanem que preneu la iniciativa. Vosaltres, els joves, teniu un futur molt incert amb este govern. Per això degueu revelar-vos i ajudar per que canvien les coses. El dilluns, quan es publiquen les estadístiques arreu del país, no volem que Ador unfle les dades del Partit Popular, sinó tot el contrari. Per tot això convens als teus iaios, als teus oncles, als teus pares, perquè canvien de paréixer i voten Gent d’Ador, perquè ja estem farts de corruptes i ineptes del Partit Popular que no han fet més que dur-nos a la més absoluta ruïna.