16/5/15

LES MENTIRES MALINTENCIONADES DE JUAN VICENTE ESTRUCH

De nou, el sr. Juan Vicente Estruch trau a la llum la seua faceta de futuròleg; pot ser li haguera pogut anar millor que com a alcalde, encara que d’açò no li ha anat gens malament, pot ser per això vol repetir. A la famosa frase: “estos no duren ni una rosada junts”, ara diu que, si GA guanya les eleccions, Joan Mascarell substituirà a Joan Faus en l’alcaldia al cap de tres mesos. Eixa ja ens la coneguem, perquè el mateix va dir les passades eleccions, però en aquell cas es referia a Tere Reig. I com és clar, açò no va passar.
I ara ens agradaria que ens paràrem a pensar un moment. Eixa informació, ell d’on la trau? Podríem pensar que a GA hi ha un infiltrat que li passa informació, un espia que treballa per a ell. Però açò és creïble? O es que creu que els membres de GA van contant per ahí tot el que es tracta en les reunions? Ho fan els d’ell? Estem convençuts de que no. Aleshores, per què és tan mentirós?

 Açò no caldria dir-ho, però podeu estar tranquils de que eixe canvi no es produirà perquè Gent d’Ador és un partit seriós, que va amb la veritat per davant i que no necessita anar fent enredros per guanyar uns miserables vots. Gent d’Ador, quan ha atacat al Partit Popular, sempre ho ha fet amb arguments i sobre fets consumats, no sobre especulacions, somnis o ocurrències puerils. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè quan diu una veritat es que s'ha enganyat. I es què, com no te per on agafar-vos en la gestió que heu fet durant els quatre anys que heu governat, carrega, i carreguen, tota l'artilleria sobre Joan Mascarell.
Segur que alguna cosa no s'ha fet bé o s'hagués pogut millorar. Som humans i per això rectificarem.
Ànim Joan, l'urbaisme necessita d'una persona especialista i que siga i conega el poble. L'arquitecta municipal, que supose la va posar a dit, no sap que es cou perquè no ix del seu despatx. I l'aparellador que tenien, un impresentable malparlat que tampoc s'enterava dels permisos que donava.
Almenys vosaltres es reuniu amb els afectats per informar-los i demanar-los opinions.

Anònim ha dit...

Ánimo Joan y adelante.
La estrategia del PP es: "Habla mal que algo queda" aunque sea sin probar dónde está la mala gestión.
O esta otra: "ver la paja en el ojo ajeno y no ver la viga que tienes en el tuyo"
Creo que el urbanismo en Ador, necesita de personas que sepan las necesidades reales y miren por la economía del contribuyente y del ayuntamiento, sin embarcarse en macroproyectos u obras faraónicas que luego hay que mantener.
Cómo se explica si no el enorme déficit en que sumieron al ayuntamiento durante tantos años de PP.
Se nos dijo que "empezó heredando una deuda de 70 millones de pesetas". ¿Comooor? Claro, como que ya no vive ninguno de los alcaldes anteriores para desmentirlo. Pero ahora "el pueblo tiene infraestructuras por valor de 2 mil millones". ¡Toma morenooo!.
Y entonces ¿dónde fueron a parar las enormes cantidades de dinero que se nos decía entraban a las arcas gracias a la magnífica gestión de nuestro alcalde del PP?
Hay algunas preguntas que querríamos saber: ¿cuanto nos costó a los contribuyentes la reforma de las plazas y las siguientes remodelaciones? Y no nos digan que ni un euro. O ¿es que lo pagaron con dinero de los contribuyentes australianos?
¿Por qué no nos hemos enterado del porqué se adjudicaban los PAI a determinadas constructoras?
¿Qué beneficios se negociaron para los afectados? NINGUNO.
¿Qué necesidad teníamos de tanto PAI?
Preguntad a algunos afectados y os dirán cuánto les costaba la broma. ¿Eso es velar por los vecinos?
¿Por qué no actuaban como el alcalde, creo no equivocarme, de Miramar?
¿Había oscuros intereses para que lo que se hacía no lo conocieran los afectados?
La gente se enteraba, a toro pasado, que estaba incluido en un determinado PAI y se encontraba con la desagradable sorpresa de lo que le iba a costar económicamente sí, o sí. De eso sí se nos informaba.
!Ah¡ y otra mentira de la que ya no se acuerda. ¿Dónde está el terreno que tenía ya el ayuntamiento para hacer un nuevo colegio para nuestros hijos?
Se lo debe haber llevado el fuerte poniente de estos días.

Anònim ha dit...

SERIETAT


Com he enviat este comentari al Chamberí i no me l’han publicat, vos el passe a vosatros per si voleu perjar-lo al Facebook.
Acabe de passar per la plaça i m’he parat un moment a vore els cartells de les eleccions. Primer he mirat el de Gent d’Ador. Molt bé. Tots molt ben vestits, molt guapos, amb gent molt jove i la foto presa en un lloc molt bonic i original, amb la casa de l’Alfàs al fondo. M’ha agradat molt. Això implica imaginació, molt necessària en el temps que corren.
Després m’he fixat en la fotografia del Partit Popular. També molt bé. La gent ben vestida, somrients; el lloc triat, l’Ermita, molt adequat, encara que un poc massa vist. Però el que m’ha cridat l’atenció, fins i tot m’ha espantat, ha sigut qui estava i qui no en la fotografia. Jo, que els conec a tots, com també em sé de memòria les dues llistes, m’he quedat de pedra quan me n’he adonat que en falten cinc que estan inscrits a la llista, i que damunt hi ha dos a la foto que no estan en la llista del PP.
Anem a vore: siguem serios, per favor. En la foto de GA estan tots els de la llista. Per què no ha passat igual en la del PP? Tan difícil és quedar un dia tots junts i anar a fer-se una foto? Quina serietat és eixa? Si no es posen d’acord per anar tots junts a fer una cosa tan simple com una foto, què passarà quan siga un assumpte més important? Serà de veres això que diuen que en el PP es fa lo que diu Juanvi i prou, aixina els demés, en aparentar és suficient?
Si jo vote a una llista, no és perquè eixe dia m’ha passat ella pel cap, sinó perquè l’he observada, l’he estudiada i l’he comparada amb les demés. Jo, a qui va a administrar els meus impostos, li exigix el màxim. Això implica serietat, disciplina, lleialtat, compromís, sacrifici, voluntat, ganes de treballar, i sobretot, respecte al personal i als votants. Mireu si estic indignada que pense que aquells que no estan en la foto, no estan no perquè eixe dia no podien anar perquè tenien que dur al xiquet a futbol o perquè tenien que regar, sinó perquè no volien eixir; perquè ja, abans, havien pactat amb Juanvi que sí, que s’apuntarien a la llista, però que la seua cara no apareixeria pels cantons del poble.
Tot açò em fa dubtar molt de Juanvi, o millor dit, m’aclarix tots els dubtes que tenia. A Juanvi ja no se’l creu ningú; a cada vegada té més dificultats per confeccionar una llista amb garanties perquè la gent ja el coneix massa després de tant de temps d’alcalde, i per lo que es veu, esta no les té, les garanties. Si hi ha alguna cosa que de veritat em pega tort és que em prenguen per tonta i que damunt es burlen de mi.
Ja està bé. O som més serios, o apaguem la llum.