10/5/15

Volem seguir treballant: tu decidixes


Ja ha començat la campanya electoral, i Gent d'Ador, per tercera vegada, es torna a presentar.
No ha sigut gens fàcil portar a terme el nostre programa electoral, perquè fer coses sense diners és molt complicat. Hem hagut d’administrar com aquella família formada pels pares i tres fills, on un dels pares està a l’atur i l’altre, gràcies a la crisi i a les polítiques del govern, guanya només 800 euros i ha de pagar una hipoteca de 500 euros al mes; i sense saber com, aconsegueixen tirar endavant. Nosaltres hem fet el mateix: aprofitant fins l’últim cèntim, hem fet moltes coses. Més se n’hagueren pogut fer si els comptes de l’ajuntament hagueren estat en millors condicions, però amb un deute de 1500 euros per habitant, la tasca ha sigut complicada. Així i tot, hui el poble deu menys diners i està millor que quan vam entrar fa quatre anys.
 Però no només està millor en lo econòmic i lo material, sinó que per fi Ador ha viscut quatre anys de pau i tranquil·litat política i social. Com vam prometre al nostre programa electoral, la transparència en la gestió ha estat la bandera del nostre compromís, i gràcies a això tot el poble ha sabut en tot moment què, com i per què es feien les coses. Això ha sigut possible perquè els plenaris s’han fet a l’hora que toca; en els mateixos plenaris es contestaven les preguntes de l’oposició (no al cap de tres mesos i per escrit com es feia abans); Joan Faus ha estat sempre on tocava i amb la porta del seu despatx oberta per tot aquell que necessitara alguna cosa d’ell; s’han convocat les comissions corresponents, s’ha informat a tot aquell que ha volgut via correu electrònic... I mireu si ho hem fet bé que el Partit Popular ens ha aprovat en els plenaris més del 90% de les propostes de Gent d’Ador.
Que hem errat? Doncs clar. Però també hem aprés d’eixos errors, i amb l’experiència que hem adquirit durant estos quatre anys, de segur que ho anem a fer millor. Confieu amb nosaltres.
Nosaltres volem seguir treballant: tu decidixes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com hi ha una pàgina per ahí que va de molt transparent, però que només publica el que li convé, i com que açò no m’ho han publicat, però la nota que els vaig enviar recriminant-los que no ho havien publicat, els molt cínics, a veure si vosaltres ho publiqueu, gràcies.

Sense ànim de minusvalorar a ningú ni d’ofendre cap persona, m’agradaria comparar les dues llistes que es presenten a les eleccions municipals.
En un principi vull dir que tindre estudis no és garantia de solvència i de fer millor les coses. Però entre tu i jo: ajuda molt, collons.

Llista del PP:
—El primer, com a molt, té el graduat escolar. Després va estudiar en una acadèmia privada en Gandia y ni va acabar el primer curs. A partir d’ahí, a treballar a la terra (treball molt digne) i a ca Jesús dels Abonos. Fins que va guanyar les eleccions a alcalde i s’ha passat vint-i-cuatre anys visquent del cuento. Fi del currículum.
—La segona: mestra.
—La tercera: mestra.
—La quarta: graduada social.
—La sexta: mestra.
—El quinze: mestre.
Fi de la llista.

Llista de Gent d’Ador:
—El primer: mestre.
—El segon: Arquitecte tècnic.
—El tercer: Llicenciat en dret i advocat.
—El quart: Llicenciada en Belles arts i professora.
—La sèptima: Llicenciada en Llengua catalana i professora.
—L’once: mestre.
—El dotze: Llicenciada en anglés.
—El tretze: graduat social.
—El catorze: mestre.

Vist lo vist: Busque, compare, y si encuentra algo mejor, VÓTELO.

Anònim ha dit...

Podrieu posar-la en la primera pàgina, ja que ells tenen poreta.

Anònim ha dit...

Mira coleguita, si eres capas de escriure i voler que publiquen aço que el teu cap ha pensat, es que eres dels que(segons tú)no te estudis, o si tens algun titol penjat en la teua habitació, es per que el vaes comprar. Com collons has fet una comparança de titols, perdona campeón pero eres un poc anormal. Si jo fora mestre, sols per esta comparació,(i perque l´han publicat els de G.A.) i també perque en el altre costat hian mes des meus, votaría al PP. FESTEU MIRAR XICOT, no habia llegit res tan abominable en molts anys.