30/1/08

DEMOCRÀCIA BAIX MINIMS

Eixe segon prec que feu mostra la poca qualitat democràtica del senyor alcalde, si en un plé ordinari no és capaç de preguntar als pocs assistents si, (una volta acabat el plenari està clar), tenen alguna cosa que dir, afegir, o preguntar, diu molt de la seu manera d’entendre la política. Per favor feu que s´estudie bé la Carta de Bones Pràctiques de la Generalitat Valenciana, ja està bé que es crega per damunt la moral i la llei.

LEV BRONSTEIN


És realment lamentable i patètic que en el temple de la societat civil i en la cerimònia més important de la vida democràtica d'Ador: el Ple de d'Ajuntament, on es reuneixen per debatir, al menys en teoria, els problemes i les propostes per poder fer un poble millor per a tots, un personatge, a més a més, regidor d'urbanisme del govern municipal, utilitze paraules i expressions que no es tolerarien ni en un bar, a més d'una actitut violenta, bròfega i prepotent que esgrimix envers l'opisició.

JUAN BELMONTE

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Toni té tanta pressa per continuar amb el plenari i no vol debatre és per una raó: té por (o no sap debatre). i a tota la gent que vota al PP li dic, que pensaríeu s vos tractaren així? segur que si li ho pregunte a Toni no diria res, i el que calla otorga.

Anònim ha dit...

Això es diu democràcia tutelada com en l'antic règim.El Sr alcalde ho controla tot, administra i fa el bé per al poble, com si fora la seua hisenda, per això no vol donar explicacions ni res que se li parega, que cadascú en sa casa es l'amo.
Com gosa l'oposició a fer tantes preguntes en el plenari?
I, com s'atreveix a demanar la paraula per als assistents?
Quins desvergonyits, com si allí pintara fava la gent del poble que volgués ser escoltada.
En la pressa i la faena que tenien alguns regidors.