7/1/08

LLADRES: POLÍTICAMENT INCORRECTE

El dia tres de gener, la televisió autonòmica valenciana ens informa d'una cadena de robatoris ocorreguts a la urbanització de Montecorona.
Qualsevol pot pensar que vivint al poble o als seus voltants està més a cobert i la possibilitat de què li passe el mateix és a priori nul.la.
Si continuem pensant i ens assabentem de totes les maneres d'actuar de la gent que té per norma apropiar-se d'allò que no és seu, arribarem a la conclusió que la possibilitat de què ens toque a nosaltres no és tan difícil, ja que vivim en les mateixes mesures de vigilància que les persones de la Urbanització, que a tot estirar són poques o inexistents. Així que en saber-ho els lladres, que ja ho saben, preparen la visita i fan o furten a plaer.
Ja fa temps que passen estes coses també al poble, també fa temps que qui havia de menejar-se per intentar evitar al màxim qualsevol tipus de robatori, NO ES MOU.
GENT D'ADOR, en el programa que es va presentar a les passades eleccions municipals, manifestava la seua preocupació pel problema, abordant-lo amb solucions que de segur evitarien la proliferació d'estos actes que no sols atempten contra la propietat de les persones sinó que deixen en estes un solatge d'intranquil.litat que amaina la qualitat de vida que disfruten.
Esta vegada han sigut dos veïns de la mateixa Urbanització els que han donat la cara i han explicat com i de quina forma ha ocorregut tot, estalviant-nos l'explicació de qui ha de fer-la, L'ALCALDE D'ADOR, que encara que no té la competència, sí que té la responsabilitat de la seguretat de les persones del municipi. De segur que si havera sigut al contrari i posar-se un mèrit o medalla havera eixit amb la ratlla del monyo feta i a la dreta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Després del que s´ha vist, podríem plantejar algunes qüestions:

1-per a quant la provisió, de al menys, una plaça de policia local? això no estava en el programa electoral del PP? que jo sàpiga en el de gent d´ador si que hi figurava.

2-perquè altres pobles tenen policia local les 24 hores i nosaltres no?

3-realment gaudim d´una qualitat de vida com deu mana a ador?

4-que haguera passat si haguera sigut víctima de robatori un íntim de l´alcalde o ell mateix? de egur que haguera cridat a l´exèrcit i haguera culpat a l´oposició de no pensar en cap tipus de solució.

vorem si parla d´ixò en el pròxim plenari

LEV BRONSTEIN