28/1/08

RESUM PLENARI ORDINARI CELEBRAT EL DIA 25-01-2008

ORDRE DEL DIA.


1.- APROVACIÓ, SI S’ESCAU DE L’ESBORRANY DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR.

De nou tenim el mateix problema que en l’acta de l’anterior Plenari, questions importants tractades desapareixen ; tan importants com les decalaracions del Sr. Alcalde dient-nos que NO CONTESTARIA a les preguntes que li poguérem fer, que ho faria PER ESCRIT, al cap de quatre o cinc dies i si procedix adjuntant l’informe corresponent. Altres temes assenyalats tampoc.
Contestacions airades del portaveu del P.P. com “ho ha fet el Sr.Secretari i es lo correcte, tirem endavant i s’ha acabat ¡HÒSTIA!” El Sr. Alcalde entre altres coses ens digué que: “Sols s’inclouran a l’acta aquelles coses que estiguen a l’ordre del dia.
Total, res de res, a votar, ja sabeu el resultat, no fa falta que l’escriga.

2.-ADJUDICACIÓ OBRES COBRIMENT PISCINA MUNICIPAL.

S’acorda adjudicar el concurs a COBRA INSTALACIONES Y SERVICIOS,S.A. amb l’import de 324.567,24 Euros.
El portaveu de G.A. manifestà que la no pertenença a la Mesa de Contractació que obri totes les pliques dels que hi participen, no perquè no vulguem, estem cansats d’oferir-nos, sinó perquè no ens deixen, (despreciant la representació del 48% del poble) podrà ser legal però no podem acceptar allò què no hi hem participat. A banda considerem que tampoc és el lloc adequat, és menut i amb futurs problemes d’accés. També el projecte desprén moltes deficiències de manteniment i funcionament. No ens férem responsables i votàrem en contra.



3.- RATIFICACIÓ CONVENI AGÈNCIA DE LECTURA.

Es tracta d’un DECRET D’ALCALDIA que resol facultar al Sr.Alcalde per a què firme aquest nou conveni que ja està firmat.
Llegint el conveni observem algunes obligacions per part de l’Ajuntament amb dificultat per complir-les.
Ens contestaren que no n’hi havia cap incorrecta.
Ens abstinguérem.


4.-RECTIFICACIÓ CERTIFICAT D’OBRA Nº 4 PLAZA MAJOR.

Consistix en la rectificació d’una certificació d’obra de la Plaza Major, la nº4, amb data del mes d’Agost de l’any passat i amb informe corresponent signat pel Contratista i l’Arquitecta Municipal.
Com que ja estava aprovada a l’anterior Plenari, no feia falta ni votar.


5.- DECRETS DE L’ALCALDIA.

Ens presenten uns quants Decrets d’Alcaldia ja signats que són:
- Sol.licitud: Acondicionamiento de espacios urbanos: Parque de l’Edo, import 29.015Euros, amb data i firma del 20 de setembre de 2007.
- Sol.licitud d’ajuda per a equipament, reforma i construcció CEAM. La data i firma es de l’11de gener de 2008.
- Subvencions per a LA CONTRACTACIÓ de treballadors desocupats PAMER. Parla d’una memòria que no ens mostren. Datada i signada el 18-01-08.
- Ratificació de l’informe del tècnic municipal D. Manuel Dominguez Turis, sobre l’electrificació rural denominada “FEMATS” en la partida Femats.
- Resolució d’al.legacions del projecte de reparel.lació de la unitat d’execució de la zona OVO. Correspon a aquelles persones que al.legaren quan feren la reparcel.lació del Pai OVO. Vos comunicaran per escrit la solució. Datada i signada l’11 de desembre de 2007.
Tots els decrets assenyalats, no es lligiren i passaren directament als PRECS I PREGUNTES. Si alguna persona està interessada o és afectada pels citats decrets que vaja a l’Ajuntament o que ho pregunte als regidors de GENT D’ADOR.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin espectacle més lamentable el que arma este subjecte cada vegada. Si en un lloc públic i davant de les institucions és capaç de dir eixes coses, què no dirà darrere?

Anònim ha dit...

Eixe Toni sempre té pressa, avancem, avancem. No home,no, tranquil que les coses s'han de discutir. El que passa és que estan acostumats a passar el "rodillo" per damunt de l'oposició i ara pareix que eixa oposició té bonys que no els pot esclafar el "rodillo" de l'alcalde. Ademés, si tanta pressa té d'anar-se'n a dinar, que facen el ple a una hora desent.

Anònim ha dit...

És realment lamentable i patètic que en el temple de la societat civil i en la cerimònia més important de la vida democràtica d'Ador: el Ple de d'Ajuntament, on es reuneixen per debatir, al menys en teoria, els problemes i les propostes per poder fer un poble millor per a tots, un personatge, a més a més, regidor d'urbanisme del govern municipal, utilitze paraules i expressions que no es tolerarien ni en un bar, a més d'una actitut violenta, bròfega i prepotent que esgrimix envers l'opisició.

JUAN BELMONTE