20/1/08

EL CAMÍ DEL COLLAO








Bé, pareix que el blog sí que serveix per a alguna cosa. Fa un temps es va denunciar ací la mancança de seguretat en el parc del Raval, concretament en la font que estava arran de terra i amb perill que puguera fàcilment caure dins algun xiquet. Doncs bé, aquest descuit ja està solucionat, cosa de la que ens alegrem, i sense que servisca de precedent, felicitem l'Ajuntament per la seua ràpida reacció, i es que quatre ulls en veuen més que dos, i mig cervell pensa més que cap.
Ara volem suggerir que s'arregle el més aviat possible el camí del Collao. No sé si haureu passat per allí, o millor, haureu intentat passar amb el cotxe per allí. Més que un camí per circular pareix un camí per a fer rally de la quantitat de clots i pous que hi han. Pareix mentida que eixe camí estiga alquitranat des de fa a penes uns pocs mesos. No creguem que siga culpa de l'Ajuntament, més bé ho serà de l'empresa encarregada de fer l'obra de soterrament de la canalització de l'aigua potable des del nou pou fins la nova urbanització, que no havent compactat bé la xanca oberta per a tapar el tub de l'aigua, al passar per allí molts camions, s'ha anat afonant cada vegada més, trencant-se l'asfalt i fent el camí pràcticament intransitable. És per això que demanem a l'Ajuntament que inste a qui siga per que arreglen el més aviat possible el camí. Tot açò és conseqüència d'una mala planificació, doncs no està solucionat el problema, i greu, dels accessos a eixa urbanització, i el camí del Collao no és el millor lloc per on transitar camions tan grans i tan carregats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja, ja, quina moral. A l'any que vé per ara encara estarà igual, o millor dit, pitjor. A l'igual que la piscina coberta, o no tenia que estar acabada per a finals de febrer?