28/1/08

PRECS

A part de les preguntes que formulàrem al plenari del dia 25 – 01 – 08 també hi férem dos PRECS:

1r. PREC: GRAVACIÓ DELS PLENARIS.

Vists els problemes que causa la redacció i aprovació de l’acta dels Plenaris Municipals, preguem al Sr. Alcalde que a partir d’ara , aconseguisca els mitjans necessaris i es graven totes les intervencions dels regidors.


2on. PREC: PARTICIPACIÓ DELS VEÏNS AL PLENARI MUNICIPAL.

Preguem al Sr. Alcalde, que al final del Plenari Municipal done la paraula també als veïns que la demanen, ampliant així la participació i transparència en la gestió municipal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No és mala idea eixa de gravar els plenaris. M'extranya molt que l'alcalde haja dit que no, vist el que li agrada eixir en tots els mitjans de comunicació. Però clar, tindrà por que eixe vídeo apareixca en algun càsting, que ara està tant de moda, i que el rebutgen per sobreactuar.

Anònim ha dit...

Eixe segon prec que feu mostra la poca calitat democràtica del senyor alcalde, si en un plé ordinari no és capaç de preguntar als pocs assistents si, (una volta acabat el plenari està clar), tenen alguna cosa que dir, afegir, o preguntar, diu molt de la seu manera de entendre la política. Per favor feu que s´estudia bé la carta de bones pràctiques de la generalitat valenciana, ja està bé que es cregua pr damunt la moral i la llei.

LEV BRONSTEIN

Anònim ha dit...

Al próxim plenari si puc em fare el malalt per no anar a treballar i així podre anar-hi.
Ho dic per dur una càmera oculta.
A veure si eixe dia estan entonats i guanye un premi en videos de risa.
O tal vegada siguen de plorar?