17/2/08

COMENTARI A LA CARTA DE BONES PRÀCTIQUES

Jo no crec que l’ajuntament d’Ador porte aquesta carta a cap plenari per que siga ratificada; el seu govern és totalment contrari a les bones pràctiques allí mencionades.
Vejam:

PRIMER PRINCIPI: Garantir la igualtat, imparcialitat, etc. de tots els ciutadans.
Tots sabem que l’alcalde porta metges a casa d’alguns malalts (com diria el periodista Miguel Àngel Aguilar) Però… ¿qué broma es esta?
Ara que els centres hospitalaris disposen de tota mena de tecnologia i especialistes, el paper d’aquests metges no és altre que assegurar-se vots i al mateix temps:
Dividir el poble en dos bàndols.
Confessar que la sanitat valenciana (disset anys en mans del Partit Popular) és tan roïn que calen aquests metges per fer millor diagnòstic.

VUITÉ PRINCIPI: Codi ètic de conducta política.
Aquestes últimes setmanes hem vist com el P.P atacava Maria Teresa Fernández de la Vega perquè s’havia empadronat a la seva casa de Beneixida.
Com? Al partit popular li sembla mal que una valenciana que es presenta per València s’empadrone a casa seua? Ells estan empadronant en poblets xicotets on, uns quants vots canvien la voluntat del poble, a desenes de persones que ni treballen ni viuen ni tenen casa.
Un exemple: A la casa pairal del senyor alcalde tots sabem que viuen dues persones, però són cinc les que allí apareixen empadronades. On està l’ètica política?
Un altre exemple d’ètica política. Un propietari de la muntanya que hi ha al costat de Monte Corona em digué que anà a casa d’un germà el senyor alcalde i un altre regidor dient-los que si eixia ell, la muntanya valdria molts milions de pessetes, sinó res.
I, què dir de la gent amb graneretes que aparegué pel poble després de les eleccions? QUÉ VERGONYA!

CINQUÉ PRINCIPI: Transparença i rendició de comptes.
Al primer ple es presentà la situació económica de l’ajuntament en eixe moment i dispossava d’uns 400 milions de pessetes. El portanveu (Valentín Gregori de GENT D’ADOR) li preguntà: Però… aquestos diners d’on provenen?
Contestació: -Subvencions. Per tres vegades li ho preguntà i la contestació fou sempre la mateixa. –SUBVENCIONS- No digueren en cap moment d’on venien eixes subvencions. És açò transparença?

DESÉ PRINCIPI: Equilibri entre objectius econòmics i mediambientals.
Com pensa arribar a l’equilibri aquest ajuntament?; Arrancant arbres centenaris i deixar la muntanya pelada com el cul d’una mona, al temps que porta milers de pinets i carrasquetes el dia de l’arbre?
Omplint les muntanyes de piscines que acabaran amb la poca aigua que tenim? Però això si… que no falte el victimisme: Els socialistes no ens volen donar l’aigua de l’Ebre!!

JAM

10 comentaris:

Anònim ha dit...

L'aprovació de la Carta no tindran més collons que fer-la, doncs vé marcada per llei; una altra cosa molt distinta és que l'apliquen, això sí que està més agre, perquè significari un canvi radical en el comportament que venen adoptant des de fa més de vint anys, i després de tant de temps és molt difícil canviar hàbits.

Anònim ha dit...

Si per alguna d´aquestes s´aprovara la Carta, m´agradaria saber quina serà la reacció de l´alcalde i els seus supporters sobre el seu contingut, perquè no crec que se la voten ja que el document té caràcter de decret vinculant, és a dir, si l´aproves, o acompleixes el que diu o estàs botan-te la llei.

I que diria l´alcalde si ara comencen a apareixer persones empadronades al poble que no hi viuen però de segur que en les eleccions no el votaran a ell? Com collons poden estar empadronades cinc persones en una casa on hi viuen dues? I com a colofó final, el fet de dir que si ix elegit l´alcalde la muntanya valdrà uns quants kilos i si no res què vol dir? això no és coacció?

Anònim ha dit...

No sé de que es sorpren el comentarista anterior, al bar de la plaça que ja fa anys que no habita ningú també hi ha empadronades cuatre o cinc persones més. Cuatre o cinc més tres a casa l'alcalde ja en són vuit, i així fins 35... que segur que arribem. Tot això per no parlar dels rumors de gent que ha votat dues vegades... Sí, si, siiiii, gent que ha votat dues vegades!! Cosa perfectament factible, penseu i voreu. Ja us ho explicaré algun dia. Increïble!

Anònim ha dit...

Si anem a fer cas dels rumors, bona nit.

Anònim ha dit...

hi ha un refrany castellà que diu "cuando el rio suena, agua lleva".
Amés a més,això d'anar enpadronant a casa dels familiars a d'altres familiars encara que no visquen al poble i anar a demanar el vot amb notari als malalts terminals i totes les de més coaccions possibles és una bona pràctica democràtica i amb una ètica i moral acollonant.

Anònim ha dit...

Els rumors, al cap i a la fí, sense seràn rumors, però...no són ja massa vegades que es senen? i si són falsos, perquè el personal de l´ajuntament es nega a mostrar el cens del poble quan és algo públic al que tot el món pot tindre accés?

Anònim ha dit...

No sé perquè la gent, tant d´una ideologia com de l´altra utilitza els rumors, si tant saben que aporten proves i deixen de fer mal a tots. Els rumors són rumors, i no deixaran de ser-ho, si hi ha gent que sap que alguns han votat dues vegades, perquè no ho denùncia? perquè no explica com és això perfectament factible?sóm curts de mollera i no tenim una imaginació tan calenta. Ja està bé de fer-mos mal a tots i a Gent d´Ador que són els que pateixen les conseqüències de la publicació de rumors infundats i no demostrats. Tens proves de que algú ha votat dues vegades, per favor demostrau i canviem el signe del govern, sinò, guardat eixos rumos fins que pugues demostrar-los i parem de fer mal.

Anònim ha dit...

MOLTES VEGADES HI HA COSES QUE NO ES PODEN DEMOSTRAR (I ELS QUE HO FAN HO SABEN QUE SERÀ DIFICIL DE DEMOSTRAR), PERÒ ESTAN EL EL CAP DE MOLTES PERSONES I PENSE QUE ESTÀ BÉ PODERLES COMENTAR, DONCS ES L'ÚNICA FERRAMENTA QUE ENS QUEDA.

Anònim ha dit...

Les coses que no es poden demostrar, desgraciadament mai deixaran de ser especulacions, perque una cosa que no es pot demostrar el 100% sempre sera especulacio es vullga o no. i de comentar-les, han de comentar-se en converses tancades no en espais publics com aquest on la gent "pepera" pot escuadrinyar-ho tot amb llibertat, ja vam patir les consequencies de comentaris com eixos en el blog, aixi que a la proxima, les especulacions en privat per favor.

Anònim ha dit...

M´encantaria que ens exposares com collons la gent pot votar dues vegades