19/2/08

SUBVENCIONS PER A TERRES DE TARONGERS

Per primera vegada tots els que cultiven cítrics cobraran a partir de l’any 2010 una quantitat aproximada de 25 Euros per fanecada. És importantíssim assenyalar que per aconseguir-ho cal activar el dret de cobrament l’any 2008.
En este moment l’ordre de Pagament Únic que té que organitzar el Ministeri de Agricultura no s’ha publicat al B.O.E., estem a l’aguait i quan aparega, esperem que siga abans del 30 d’abril, l’escriurem ací, al nostre bloc, per a què tothom se n’assabente.
Aquests fons aprovats per la Unió Europea es repartiran als productors de taronges, mandarines, llimes i pomelos que acrediten tindre plantacions a dia 30 de setembre del 2007.
Encara no sabem exactament qui serà o seran els encarregats de tramitar tota la documentació necessària per demanar l’assenyalada subvenció, però que els Sindicats Agraris i les Cooperatives de segur que actuaran.
GENT D’ADOR, com a organització política amplament representada a l’Ajuntament d’Ador, presentarà en temps i forma la petició per a que siga el mateix Ajuntament qui ajude facilitant tots els tràmits necessaris a aquells propietaris que ho demanen .