11/2/10

BORSA DE TREBALL A L'AJUNTAMENT D'ADOR

Us comuniquem que recentment s’ha obert una borsa de treball a l’Ajuntament d’Ador. Es tracta d’una borsa on se necesita gent per a tot tipus de treball: animadors socioculturals, , auxiliars de guardería, auxiliars administratius, obrers, electricistes, personal de manteniment...etc.
Es pot presentar qualsevol persona, no cal cap tipus de formació profesional.

Requisits:

- Haver format part de les llistes electoral en el partit que mana actualmente a l’Ajuntament.
- Treballar una temporadeta sense cobrar un xavo fent treballs socials( parar taules, organitzar jocs…)
- Fer-li la rosca al Sr.Alcalde.
- Tindre algún tipus de relació amb els familiar dels que hui governen l’Ajuntament.
Animeu-vos .

5 comentaris:

Anònim ha dit...

joer mal xollo, vaig a passar-me per l´ajuntament per si queda alguna coseta, jeje.

Anònim ha dit...

Amb aquests requisits que es lleven tos els títols d'ESO, de FP, universitaris i demés. Ja tenia raó mon pare, ja: "empelta els tarongers amb empelts de regidor d'ajuntament". Com hem de motivar els nostres fills perquè estudien una carrera si després puntuen més les palmadetes a l'esquena i fer-li la pilota al regidor de torn o a l'alcalde, què en la majoria dels casos tenen menys estudis i preparació que els qui van a demanar treball?
Així va el País Valencià!

Anònim ha dit...

I vols dir que no calia haver estudiat per entrar a treballar a l'ajuntament d'Ador? Home, això s'avisa. Mon pare, pobre, no hauria hagut de treballar tantes hores per donar-me una carrera universitària.
Que m'aconselles per tant, que m'afilie al PP?

Anònim ha dit...

Un consell per a la joventut d'aquest poble. Estudieu i formeu-se, així no tindreu mai que pegar palmadetes i fer-li la pilota a cap alcalde.
Una vegada varen vindre a ma casa a que em presentara a la llista del PP. Com podeu imaginar-se no vaig acceptar perquè no volia ser la titella de ningú. Ara, estic ben content de no haver-ho fet.

Anònim ha dit...

Una de les coses que més en xoca d'aquest ajuntament es que, damunt de totes aquestes barbaritats,només comparables amb polítiques dictatorials de països tercermundistes, es justifiquen dient que els altres volen agafar el poder només que per a posar hi als seus amics i familiars.
Doncs no. Sr Añlcalde hi ha altres formes de pensar,de veure la vida, encara que a vosté només li han ensenyat aquesta. Hi ha un refran que li va que "ni al pelo", "se piensa el ladrón que todos son de su misma condición".