18/2/10

PREGUNTES BREUS AL PLENARI DEL 29/10/09 (i 4)

Vos comuniquem que hui, al diari LEVANTE-EMV, a la secció de La Safor, publiquen un atricle molt interessant sobre la situació econònica a Ador. Lamentem que esta secció del periòdic no siga oberta i no vos podem posar l'enllaç. Haureu de llegir el periòdic per enterar-vos.
Amb esta publicació acabem amb les preguntes que li férem a l'alcalde el dia 29 d'octubre de l'any passat.

PREGUNTES BREUS.

Al nostre poble la comunicació entre l’Ajuntament i els veïns i veïnes d’Ador pensem que no funciona. La informació que genera l’Ajuntament als Plenaris no arriba a ningú perquè el Sr.Alcalde els convoca a les 11,30 hores de matí. Tampoc existix cap formula reglada on es puga preguntar i el Sr. Alcalde respondre oralment. El grup municipal Gent d’Ador, aprofitant la presència al Ple de l’Ajuntament, arreplega totes les preguntes, exactament igual com li arriben, i li les formula al Sr. Alcalde, responsabilitzant-se en publicar al seu blog, la contestació rebuda.
Les preguntes arribades són:
1.- Respecte al Carrer Sant Vicent.
a) ¿Quant està previst tornar a mamprendre les obres i acabar-lo d’una vegada?
b) ¿S’han previst tots els serveis per a tots els solars actuals i futurs del projecte.
c) A l’entrada del carrer, per la pujada de l’Ermita, està previst a les normes subsidiàries el “retiro” de les dues propietats per fer més ample el carrer. La primera no s’ha complit, però és que ara el veí que va comprar la casa s’està construint una mena de balcó al carrer, amb un marge que encara ho estreteix més. ¿Té permís d’obra aquest Sr.?
2.- Des que feren els desaigües a la carretera i altres carrers, posaren unes reixes al sòl per a què es tragaren l’aigua de pluja. Resulta que quan passen els cotxes fan molt de soroll. Van posar unes gomes, però continuen fent soroll. La gent s’ha queixat però no fan res.
3.- Referent al Poliesportiu.
a) Data d’acabament i quan funcionarà?
b) ¿Com funcionarà?
c) ¿Hi haurà una persona encarregada de donar torns i demanar entrada o carnet.
d) Per favor, que no se li ocorresca a l’Alcalde donar a alguna empresa el funcionament del pàdel i tenis.
4.- Al carrer Joan XXXIII, les canonades de l’aigua potable rebenten sovint causant problemes importants als veïns. Ja li han demanat en diferents ocasions que solucione el problema sense aconseguir res.
El Sr. Alcalde té l’obligació de solventar els problemes de tots, este també.
5.- Què passa al centre geriàtric “ Balcó de la Safor”.
¿Segueix sent un centre d’atenció a majors o s’ha convertit en un siquiàtric?.

PREC:
El grup municipal Gent d’Ador demana al Sr Alcalde que acondicione, com aparcament públic, el solar propietat de l’Ajuntament de la Plaça La Font.

RESPUESTA DEL ALCALDE:
En cuanto a las preguntas breve,s le comunico que en la calle San Vicente se esta ya en contacto con la empresa Delta Agrícola para que en caso de finalizar la calle lo haga, o que renuncie a la obra para que la acabe otra empresa lo poco que queda de dicha obra.
Sobre los desagues de la carretera se pusieron unas gomas en las juntas las cuales no dieron resultado, después se prolongaron estas gomas en todo lo que son los desagues y parece que se ha solucionado el tema aunque existe algún tramo que debido al paso del trafico se mueve por lo tanto la solución que se va a adoptar es otra vez en todas las juntas poner las gomas pertinentes y soldar con unos puntos las rejillas.
Sobre la conducción del agua de la calle Joan XXIII esta solucionado por la empresa seasa concesionaria del agua en Ador.
Referente al centro geriátrico “Balcó de la Safor” le comunico que se pide un cambio de titularidad de residencia de la tercera edad a centro terapéutico el Balcó de la Safor s.l.. aunque los permisos en caso de cambio de nomenclatura será cosa de la dirección general de servicios sociales.
Ador 19 de Enero de 2010

El alcalde.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Respecte la primera resposta del senyor alcalde referent al carrer sant vicent, pareix ser que fa temps que no es passeja per la zona, perquè això que diu que queda poc per acabar, no se d'on ho treu. Dóna pena de vore l'estat del carrer i lo poc que es va fer i malament, està per tornar-ho a començar!!!!

Anònim ha dit...

Este comentari fa referència a la contestació de la pregunta 5 en la que vosté diu que les contractacions es fan correctament.
Jo no sé com es fa la selecció de
treballadors de l'ajuntament,però.canta molt vore que aquest estiu estava treballant:
el fill del senyor alcalde(piscina)
el fill del regidor (ajuntament)
el fill del segon jutge de pau (en el museu.
Els 3 pares són cosins germans.

Anònim ha dit...

No és una bona idea acondicionar com aparcament públic el solar propietat de l'Ajuntament de la Plaça de La Font.
En eixa Plaça no deuria d'haver cap de cotxe. Sempre ha segut el cor del poble, deuria de ser una Plaça plena de vida, per a disfrutar-la les persones majors, jovens,xiquets.
En Ador hi ha massa lloc fora de la Plaça per a deixar els cotxes.

Anònim ha dit...

- Mare, mare, hui m’ha preguntat el Mestre!
- I com ha anat, fill meu? – li diu preocupada la mare. Et sabies les preguntes?
- Jo crec que he aprovat – li respon. Les he contestat quasi totes.
Sa mare, estranyada li diu:
- Com quasi totes? Tu, el més sabut del poble!
- Ara que ho pense, algunes les he contestades a mitges, i altres les he deixades en blanc. No ho sé, no ho sé – diu amb cara de preocupació.
Però de sobte se l’il•lumina la cara i diu:
- De tota manera, qui és encara el més xulo d’escola?

Què penseu, ha aprovat o ha suspés?