8/2/10

RESPOSTES PLENARI 29/10/2009 (2)

SEGONA PREGUNTA.
DISCRIMINACIÓ DE CARTELLS D’OBRES.


Ens ha sorprés la celeritat en la retirada del cartell de l’arranjament del camí del pou Serra d’Ador, obra de l’anomenat Pla Zapatero, que hi havia al camí de La Canaleta.
Dita celeritat canta molt, ja que altres cartells de diferents obres realitzades fa anys, dins del poble i en pessetes, encara estan plantats i sembla que estaran fins que es rovellen i es trenquen.

No volem pensar que segons el color polític de l’entitat que dóna la subvenció sentencie l'existència del cartell, per això, li demanem que siga coherent Sr. Alcalde, i retire tots els cartells plantats, tan al poble com al terme, i els de futures obres s’eliminen immediatament després de finalitzar-les; aconseguirem així, millorar el paisatge i evitar algun entropessó.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:

En cuanto a la segunda pregunta, le comunico que ha sido comentado al encargado de obras del Ayuntamiento para que en lo más rápidamente posible quite todos los carteles anunciadores de obras que existen por todas las calles, estaba de baja i se incorpora el 25 de enero por lo tanto se le ha vuelto a comentar.

TERCERA PREGUNTA.
OBRES DESCONEGUDES.


Teòricament les obres que realitza un Ajuntament han de tindre el seu projecte, el seu finançament i com és natural el seu coneixement i aprovació dels regidors. Al nostre poble pareix ser que les coses no funcionen així, de sobte apareixen determinades obres que ho desconeguem tot, repassem els darrers plenaris i no trobem res.
Quan arriba el Plenari Ordinari, cada tres mesos aprovat pel P.P, no ens queda altra que preguntar i així ho fem:
Sr. Alcalde, al carrer Joan Carles I, Joan XXIII i altres del nostre poble s’estan realitzant obres que pressuposem per canalitzar l’aigua de pluja; també s’han col•locat baranes metàl•liques en altres carrers. De totes estes obres no tenim ni hem vist cap referència, esperem que ens facilite aviat (abans de tres mesos) la documentació corresponent:
1.- Projecte d’obres.
2.- Pressupost.
3.- Plenari on s’aproven i adjudiquen.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:

Sobre las canalizaciones de agua en las calles Loreto, Juan Carlos I y Joan XXIII son obras de la Conselleria de infraestructuras, de remanentes del proyecto de canalización de aguas pluviales de la avenida de la constitución. El proyecto y el presupuesto está en las dependencias municipales, pero la contratación y adjudicación de las obras son de la conselleria de infraestructuras. En cuanto a las rejas metálicas es del propio Ayuntamiento a peticiones de los vecinos, al igual que otras actuaciones que estamos mirando que tanbien por peticiones de los vecinos creemos que son importantes y que se están estudiando.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pregunte perquè l'oposició té que preguntar aquestes coses si tendria que estar informat tot el poble del que s'està fent en ell per part de l'ajuntament amb pels i senyals.Aquest poble encara viu en el fraquisme i a la gent sembla que li importe una bleda el que fa amb ell un senyor que governa el poble com si fos sa casa, sense donar cap tipus d'explicació a ningú.

Anònim ha dit...

BORSA DE TREBALL A L’AJUNTAMET D’ADOR

Us comuniquem que recentment s’ha obert una borsa de treball a l’Ajuntament d’Ador. Es tracta d’una borsa on se necesita gent per a tot tipus de treball: animadors socioculturals, , auxiliars de guardería, auxiliars administratius, obrers, electricistes, personal de manteniment...etc.
Es pot presentar qualsevol persona, no cal cap tipus de formació profesional.

Requisits:
- Haver format part de les llistes electoral en el partit que mana actualmente a l’Ajuntament.
- Treballar una temporadeta sense cobrar un xavo fent treballs socials( parar taules, organitzar jocs…)
- Fer-li la rosca al Sr.Alcalde.
- Tindre algún tipus de relació amb els familiar dels que hui governen l’Ajuntament.
Animeu-vos .