14/2/10

RESPOSTES PLENARI 29/01/10 (3)

QUARTA PREGUNTA.

SUBVENCIONS TORNADES A LA DIPUTACIÓ.

Segons el decret nº 05972 de la Diputació de València, l’Ajuntament d’Ador ha renunciat a unes subvencions, concretament a tres amb un muntant de 40.910,12 €, més els interessos de demora ocasionats.
De les tres subvencions retirades cal assenyalar una de 21.685,05 € que ens donaven per arreglar el C.I. J. (Centre d’Informació Juvenil). Li recordem Sr. Alcalde, que en el Plenari que vam aprovar les obres del Pla Zapatero, li parlarem d’esta subvenció i vosté ens digué que no la perdríem, que la canviaria.
Sr. Alcalde, llegint el decret està clar. Diga’ns quina raó hi ha per renunciar a estes subvencions després de demanar-les i ser concedides.
Sr. Alcalde, el Plenari passat (31 de juliol) es comprometé, davant del Sr. Secretari, a fer arribar al grup municipal Gent d’Ador, concretament al portantveu, estes informacions i altres, a dia d’avui seguim esperant, ja fa massa temps que esperem. ¿Què i qui falla?
Conteste Sr. Alcalde.

RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:

Sobre la cuarta pregunta, le comunico Que los motivos que se enviaron a la Diputación Provincial eran sobre las tres obras que se comentaron en un pleno de este ayuntamiento, referente al c i j entraba dentro de la subvención del plan estatal, por lo tanto no podíamos certificar dos subvenciones para la misma obra en cuanto a la reparación del museo etnológico ya se había realizado y que eran 800 euros con el 50 por ciento y el muro de hormigón de Monte Corona que lo hizo la propia empresa.


QUINTA PREGUNTA.

AGOST: NOVA CONTRACTACIÓ LABORAL

Aquest mes d’agost hem observat la presència diària d’una nova persona a l’edifici municipal, i pensem que ha estat contractada per l’Ajuntament d’Ador.
No ens consta en cap document informació al respecte, tampoc hem rebut comunicació del fet, per tant preguntem:
Sr. Alcalde, explique’ns com i qui s’ha encarregat de seleccionar a esta persona aplicant com diu la Constitució els requisits de PUBLICITAT, IGUALTAT, MÈRIT I CAPACITAT.
Sr. Alcalde, considerant que ho ha fet conforme correspon, li demanem totes les actes i documents existents al respecte.


RESPUESTA DEL SR. ALCALDE:


Referente a la quinta pregunta, le comunico que dicha persona se escoge de la relación de personas que habían solicitado el tema de becarios de la Diputación, por lo tanto creo que se escoge correctamente, además de hacer un servicio al municipio a todas las personas mayores de 65 años o que tenían unos requisitos que cumplir para abaratar el recibo de Iberdrola.