9/12/07

EL PARC DEL RAVAL: UN PARC DE MIRAR I NO JUGAR


Aquest escrit és per reforçar l’idea de que les coses no es fan per fer-les, si no pensant amb la seua utilitat, el sentit i per què no, també en els diners (que són de tots i s’han d’utilitzar de la millor manera possible, sense “despilfarros”).
Al raval s’ha fet un parc nou i, encara que aquesta idea em sembla molt bé , no tant la forma en que s’ha portat a terme, i em refereixc al disseny d’aquest parc. Ara passe a explicar-vos per què:
Si passeu per hi, voreu que han col·locat una font ornamental ( d’eixes que posen en les places dels pobles o en les rodones de les carreteres) que ocupa una gran part de la superfície, que ja de per si era prou menuda. Aquesta font pot ser prou perillosa, doncs els xiquets i xiquetes podrien caure dins o pegar-se algun colp als cantons i accessoris que té la font. Però, sobretot, què fa aquesta font de decoració en un parc on es suposa que han de jugar els xiquets?, què pretenen, que es senten a mirar-la?. A més a més no podran evitar que dins de la font tiren pedres, arena i altres objectes, amb la qual cosa, no funcionarà, i esperem que així siga si no volem que acaben tots els xiquets xopats. I si no funciona, per a què la volem, podrien haver fet un camp de petanca per als vells, un fossar de terra… en fi, qualsevol idea haguera segut bona, menys eixa. I si no la van a posar en funcionament jo crec que els responsables deurien pagar-la, doncs son responsables d’haver donat el vist i plau, i això no deuria quedar així.
Entre la font i els banquets, que miren a la font, no ha quedat lloc per a que els xiquets puguen córrer i jugar, que és per al que està fet un parc,o es que pretenen que estiguen sentats als banquets o engronsant-se als engronsadors com si estigueren esperant la foto?. Senyor, qui ha dissenyat aquest parc? I sobretot, qui ha segut capaç de donar el vist i plau?...
A més de tot això el gasto en ornamentació ha d’haver segut “ de xavo”: parquet, murs de pedra (que lleven més lloc encara), il·luminació… i total, per a que no aprofite com a parc .
Veus com tornem a la teoria de que estan fent-se moltes coses perquè els donen diners, però no hi ha trellat.

NATURALIA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vullc donar l´enhorabona per la qualitat del blog i la possibilitat de contar les veritats del poble i denunciar absurdes com el del Raval, però crec que hem fet un pas enrere d´autocensura. No els hem de tenir tant por! tenim dret a dir el que pensem! A la meua familia l´han difamada, a mi i a al meu germà els xiquets peperos ens deien "els dos tontos muy tontos", a la meua familia l´han tildà de loca...en fi no pararia.Demane el dret de rèplica! Per tot el demés la meua enhorabona i endevant. Ah, i si hi ha que anar a xillar per ahí jo el primer!

Anònim ha dit...

Sí que tens raó de que la font és perillosa. Deurien de posar una barana per evitar accidents. Ara ja està dit i advertit doncs ho sap molta gent. Si passara alguna desgràcia a veure qui ho pagava.

Anònim ha dit...

Hi ha que comprendre que mlts dels membres de l´ajuntament o seguidors d´aquestos, empleen el "acusar però no m´acuses", quan sel´s dona la seua pròpia medicina a tastar es queixen, i per això pressionaren al grup Gent d´Ador per retirar certs comentaris (no vos feu els despistats, que els vau retirar per pressions i per amenaçes de denúncia judicial). Doncs bé, fem autocensura però no deixem de pressionar i la manifestació ja estem tardant en fer-la per a que vejem de quina pasta estem fets els opositors al govern municipal. Ja està be de destrossar el poble fent coses inútils i mal fetes. O actuem o l´Alcalde a la propera campanya electoral dirà que no heu fet res com a grup opositor.

I ja que parlar de fer memòria, no recordeu les mentires que van dir sobre Joan Faus abans de les eleccions? Que pensa Juanvi d´això, i les altres persones que han sigut difamades? I els difamadors, com els senta que els difamen a ells?