11/12/07

FEM MEMÒRIA

Al nostre blog el dia 27-08-07 vam penjar un escrit comunicant la presentació al P.R.O.P. de 226 al.legacions a la sol.icitud d'autorització ambiental de la planta de valoració de R.C.D. que promou VERBENA S. L.
Molt abans que Gent d'Ador s'assabentara, el Sr. Alcalde era perfectament coneixedor del tema, fins i tot disposava del projecte des de feia molt de temps.
Davant d'aquest problema, el Grup Municipal de Gent d'Ador, presentà una moció el dia 18-09-07, (la teniu al Blog) demanant al Plenari de l'Ajuntament, que aprofitara l'ocasió i aprovara exigir a la Diputació deValència l'acabament de la carretera que va a Villalonga, també que la desplaçara fora del poble d'Ador i Palma; açò els va agradar i van votar a favor, però, el tercer punt de la moció que deia que l'autorització de funcionamet de la planta estiga supeditada a la finalitzció de les carreteres, ja no va passar, ens digueren que era il.legal i no se quantes coses més.
RESUMINT.
Han passat més de quatre mesos, el Sr. Alcalde ho sabia, la Conselleria ha rebut més de 300 al.legacions, ara per ara sense contestar i per la zona hi ha moviments.
Que qui ho llija que jutge i valore, i si sap o pensa altra cosa que ho diga, si no diu res, almenys que no ho oblide.
RECORDEU: Qui oblida no té MEMÒRIA i sense ella estàs perdut/da.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc un de tants seguidors de les notícies del blog, i encara ho sóc. Però també era un dels qui opinaven amb llibertat dels diferents temes què hi han anat apareixent, i dic era, perquè també lliurement he decidit no tornar-ho a fer.
El meu darrer escrit, relacionat amb l’enquesta que proposava Joan, fa més d’una setmana que us l’he enviat, i encara no l’he vist publicat. En ell no es deien noms ni s’insultava cap persona, només expressava els meus dubtes sobre el resultat final del PGOU, pel secretisme en què s’està portant i feia una sèrie de reflexions perquè qui volgués, pogués també reflexionar.
I com sóc dels qui pensa que cada vegada que es fa callar una boca i cada vegada que s’hi fa callar una veu, és un atemptat contra la llibertat d’expressió i per una qüestió de dignitat, no tornaré a opinar més als comentaris i notícies que feu al blog.
De tota manera us desitge que tingueu èxit en tot allò que esteu portant endavant, perquè al cap i a la fi, serà en benefici d’Ador.

Anònim ha dit...

Jo també pense el mateix que l'anterior company@. Em sap molt greu perquè això és precisament el que volen ells, que ens rendim i que no opinem més, però si la filosofia del blog és la transparència i la veritat, aleshores per què no dieu que si que heu rebut pressions d'ells i que per culpa d'aquestes es va posar el filtre? No passa res per contar que un dels seus membres (del qual no dic el nom perquè d'altra manera aquest comentari no es publicarà)us va amenaçar amb la denúncia (que haurieu de pagar vosaltres) si aquest blog continuava en la mateixa tònica. Es clar que posareu el filtre perquè els seus advocats els paga l'ajuntament, els vostres els heu de pagar vosaltres mateixos i tampoc és pla de gastar-se els diners propis en assumptes que més bé afecten la totalitat dels votants de Gent d'Ador.
Ho comprenc. I de segur que si des d'un principi haguereu informat correctament la gent que visita aquest blog no haguereu rebut les crítiques que rebereu en relació al filtre.
Bé, de tota manera continuaré visitant-vos però sense deixar cap opinió. Bona sort!

Anònim ha dit...

Jo pense amics, que estem traguent "les coses de quicio". Pense que hi ha moltes coses que dir, que denunciar i de les que informar, per a que sempre estigam en la mateixa història. Mira, això és que que hi ha; la gent que ha creat aquest blog, que per cert té moltes coses possitives, varen decidir revisar els comentaris, perque podríem còrrer el risc de que es trencara l'esperit amb el que s'havia fet, aquell d'informar, denunciar i comentar tot allò que passa al nostre poble, i que deixar això sense control podria perjudicar-nos, res més, sense pors i sense amenaces que valguen.Perque de vegades hi ha resentiment, ràbia (amb molta raó, per cert,), però que tenim que controlar si volem demostrar-los que tenim raó i no convertir el blog en "Aquí hay tomate".
Només dir-te company que sent la teua decisió de no tornar a escriure, però com bé has dit és la teua decisió que em sembla molt bé, però m'agradaria també que pensares qué es el que més li convé al teu poble.
Per a finalitzar dir només que eixen son les regles, el que vulga que participe i el que no que no ho faça, però que ja hi ha prou amb el rotllo de la censura, donc jo crec que aci es diuen les coses ben claretes i estem posant a poc a poc les cartes sobre la taula.