7/12/07

GRACIES

Portem sis mesos oberts com una finestra de bat a bat sobre el poble d'Ador. Una finestra per on pareix que entre un poc més d'aire fresc i pur, encara que quan bufa del sudoest, ens arriba la pols que li arranquen a la muntanya. Durant este temps n'em tingut de tots els colors, de verdes i de madures, però el millor de tot és la vostra fidelitat que s'expressa de dos maneres: llegint el que ací es publica, i participant activament, bé siga amb els vostres comentaris, alguns per llevar-se el barret, o bé amb entrades directes a la primera pàgina via correu electrònic, que encara que es facen de forma anònima o amb pseudònims, demostren una vertadera preocupació per les coses que li passen a este pobre poble.
7500 entrades en sis mesos, suposa una mitjana de 41 visites diàries. Quants blogs que hi han per ahí donarien tindre una mitjana de visites com la nostra! I això que ens dirigim a un població de menys de 1500 habitants i amb més de la meitat sense ordinador o cap possibilitat d'accedir-hi. Confiem en que vosaltres feu de corretja de transmissió del que ací es diu. Tirem de menys la participació de la nostra oposició, que a penes s'ha deixat sentir, i això que sabem que des de el número U fins al darrer, son de visita diària.
En fi, que estem molt contents de com ha funcionat el blog durant este curt temps de vida. Només demanar perdó pels errors comesos i desitjar que continueu fidels i si és possible que augmenteu la vostra col.laboració, doncs és essencial per mantindre viu aquest raconet de llibertat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

JO CREC QUE AIXÒ DEL BLOG ESTÀ MOLT BÉ. PERÒ TAMBÉ CREC QUE LES SUGGERÈNCIES QUE ES FACEN TANT DE MANIFESTACIONS COM D'ALTRES TIPUS, DEURIEN NO APAREIXER, DONCS PENSE QUE ELS QUE MANEN ACTUALMENT SÍ QUE VISITEN EL BLOG, PERÒ PARTICIPEN POC,(DONCS QUAN HO FAN SE'LS NOTA PROU PER VÀRIES RAONS QUE DEUEN ESTAR EN LA MENT DE TOTS, PERÒ MILLOR NO DIR-LES). ALESHORES BUSQUEN MITJOS PER A CONFUNDIR, PER LA QUAL COSA, DEURIEN RESERVAR-SE-LES EL BLOG COM A SUGGERÈNCIA I DESPRÉS, DECIDIR ACCIONS.

Anònim ha dit...

Aci s'han dit moltes coses molt interesants i amb molt de coneiximent, però em sembla que això està convertint-se, en certa forma, en "el muro de las lamentaciones". Es per això que m'agradaria saber qué està fent el Grup Gent d'Ador per parar tota aquesta injusticia, tot aquest desficaci, que nomès sabem aquells que entrem a aquestes pàgines.
Fa falta donar un pas més endavant, això està molt bé, però es queda curt, i si no fem algo jo mateix deixaré de penjar coses, perque em preguntaré per a que serveix tot això). Hi ha que donar a conèixer el que passa als veïns que no tenen internet, a la televisió, a la radio, fer manifestacions i obrir un espai de suggerències, on no puguen entrar els de l'ajuntament, perque sinò les boicotejeran. I si hi ha gent dins de grup que no té ganes de lluitar que s'en vaja, però que no creme als demès o es cremarà el poble.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el segon comentarista. La pàgina està molt bé perquè puguem estar informats i poder d'alguna manera donar la nostra opinió. Però quina és la opinió de la gent que no pot entrar? si no teniu altra manera de fer-los-ho saber no s'enteraran de res... i nosaltres, o almenys jo i supose que prou més ens cansarem de que només els nostres escrits queden penjats al bloc i ja està!!!

Aixi és que esperem que no es quede tot aci i tirem endavant...i no ens baixem els pantalons a la primera de canvi... com ja s'ha fet davant les amenaces pels comentaris que em fet... que no son més que veritats ben dites. Cosa que ells de veritats, si en diuen són escasses...

Vaaaaaaaaa.... tots a una a per ells!!!! Parem-los ja els peus!!!

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb el company@ del comentari anterior. No servix de res lamentar-se sinó es passa a l'acció. La gent també es cansa d'opinar si no veu conseqüències tangibles a les seues propostes. El de les manifestacions és una gran idea que no costaria gaire posar a terme i si es mobilitza la gent com cal, poden acodir un gran nombre de persones. Per què no proveu? Al fi i al cap, no perdeu res, ja que continuareu tenint la mateixa gent de cara i la mateixa gent de cul. L'únic que pot succeir és que a algú li s'obriguen els ulls i es pose de la vostra part. No cal ser tant poregosos (per utilitzar algun qualificatiu), per intentar-ho no perdeu res. A vore si aquesta proposta es fa realitat, si no crec que molta gent que visita aquesta pàgina començaria a desilusionar-se...

Anònim ha dit...

Què passa gent d'ador amb el meu comentari? està cesnsurat que no l'heu penjat?