29/10/07

100.000.000 DE PESSETES (600.000 €)






Açò és el que ens ha costat el nou superpoliesportiu. Però, realment algú creu que en dos pistes de pàdel, una de bàsquet, una o dos de tenis, no ho tenim clar (es que amb tanta aigua és difícil identificar-ho), quatre atraccionetes per als més menuts i la bajanada del minigolf, a més a més d'uns vestuaris sense clavegueram, hi han invertits, o millor dit vist el resultat, colgats 100 milions de pessetes? Realment algú s'ha parat a pensar i a fer uns poquets números per a quedar-ser vertaderament convençut que ahí estan els 100 milions de pessetes pressupostats per al nou superpoliesportiu?
100 milions de pessetes!!! Sabeu la quantitat de diners que són? N'estem segurs que el poliesportiu de Gandia no els val. I seguent així, on han anat a parar la resta? A les excursions dels iaios? A fer l'escoleta? Però l'escoleta no té la seua corresponent subvenció? A fer dinars per a les ames de casa? No s'anomena açò clientelisme polític? On estan la resta dels diners? Realment eixe supermegapoliesportiu val 100 milions de pessetes? Haveu vist el camí de pujada? I l'aparcament? Però no està ja inaugurat? Algú ha anat ja a jugar? Era el lloc més idoni per fer això? Creieu que és un lloc segur després de veure aquestes fotografies? Les aixetes seran d'or i les dutxes tindran diamants?
Per acabar una proposta. Amb unes bigues i uns bardos se li pot fer un sostre a la pista de tenis i ja tenim piscina coberta. Amb els diners que han sobrat del superpoliesportiu que tenim suposem que es podria fer.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Quan els regidors de Gent d'Ador es pregunteu on poden haver-hi anat a parar els diners de la famosa obra entenc que és perquè no s'hi treuen comptes d'uns diners que són públics. Diners que paguem religiosament tots els qui treballem. No són diners particulars de l'alcalde and son group. Dels seus particulars, no volem saber-ne en que se'ls gasten; dels de tots, sí.
I si qualsevol empresa, societat, festes o fins i tot les filades de moros i cristians treuen comptes perquè tothom se n'assabente com s'han gastat els diners, en què i per tant, a les butxaques de qui han anat a parar. Quina raó dóna l'alcalde per no presentar els comptes i deslligar-se de qualsevol sospita de malversació?
Per tant, si no s'hi fa, és lògic que hi haja susceptibilitats i sospites que hi han interessos ocults i el que és més greu, sospites de sobres en mà, comissions, pagament de favors o com vulgueu dir-li.
És que no tenen obligació de fer-ho? o, és que estan per sobre de la llei?
I després una altra. És molt fàcil convidar amb els diners d'altres. És molt fàcil de vendre allò de: "al poble d'Ador això no li ha costat un euro".
Des de quan les coses són gràtis?
A Ador hi ha molta gent que treballa i paga els seus impostos. Tots no hi estem jubiltas i contribuim amb els nostres diners perquè s'hi facen coses, a Ador o on faça falta.
Però exigim conèixer en què es gasten els nostres diners.

Anònim ha dit...

Una vegada l'alcalde d'un poble volia pintar l'ajuntament i ho va treure a subasta.
S'hi varen presentar tres propostes.
Aplegà el dia i s'obriren els sobres.
Un moro ho pressupostà en 3 milions, un pintor foraster en 6 milions i un que era del poble i amic de l'alcalde en 9 milions.
- Xe, Pep, el moro fa un pressupost de 3 milions i tu de 9? - li diu l'alcalde a l'amic.
- Sí home, sí. És fàcil d'explicar: 3 milions per a tu, 3 per a mi, i que ho pinte el moro.

Anònim ha dit...

Jo no se el que hauran costat les instalacions esportives como tal, però si crec que ha degut d'haver costat "una pasta" co.locar totes eixes pedres gegants del tamany d'un camió cadascuna i fer tot un mur de contenció per a que no caiga la pared de la muntanya´.
Cregueu ciutadans del poble d'Ador que no hi havia un altre terreny on no hi haguera que gastar-se la major part dels diners en murs de contenció i margens faraònics?(tal vegada hagueren pogut tindre un poliesportiu el triple de gran i amb moltes més instalacions i en un zona no inundable). A mi em costa entendre com en un poble un poden eixir 5 PAIs tenim que fer un poliesportiu en un terreny tan advers i en dona molta llastima veure com gent tan incompetent tinga poder per fer aquestes coses, i que a més a més hi haja gent desvanida per que este alcalde fa moltes coses, fins i tot més que en Palma. La qüestió no esta en la quantitat, sino en la calitat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Por lo que parece, las autoridades os han llamado al "orden" y os habéis puesto nerviosos; si no, no se entiende que se hayan eliminado tantos comentarios y que ahora tengamos que pasar por una especie de jurado de "moralidad" como en épocas, que creíamos felizmente pasadas.
Si lo que pretenden las autoridades es que les alabemos todo lo que hacen y que todos los comentarios sean de beneplácito, lo tienen muy fácil:
1º. Tendrán que demostrar que no actúan sólo por interés de unos pocos y siempre los mismos: llámense afiliados, simpatizantes, palmeros, pelotas o enchufados.
2º. Tendrán que demostrar que su actitud respecto de las personas que pensamos diferente es de absoluto respeto.
3º. Tendrán que demostrar que la aplicación de las leyes o de la normativa vigente es para todos los vecinos por igual; cosa que por desgracia en demasiadas ocasiones no ocurre, y lo estáis denunciando continuamente y se puede demostrar fácilmente con ejemplos.
4º y último, tendrán que demostrar que algunas de sus actuaciones y decisiones no se toman en contra por ser vecinos que no piensan como ellos: exigiéndote hasta el último documento, retrasando las solicitudes, poniéndote peros y problemas a ciertas iniciativas... y por contra, en demasiadas ocasiones se favorece a los amiguetes: escoleta, algunos empleados, tu construye ahí y luego ya veremos... Que las decisiones y acuerdos, como decía alguien, no se toman "al tuntun" o "a tontas y a locas" y un largo etcétera.
Sí es así, seguro que no hay ningún problema, al menos por mi parte, en alabar su labor.