29/10/07

EL SUPERNOU POLIESPORTIU



L’efecte que han tingut les pluges del dissabte ha sigut catastròfic sobre el ja de per si destrossat poliesportiu (miren l’altre article publicat en aquesta página). Ha caigut molta més terra sobre les pistes així com una pedra d’enormes dimensions que ha derrumbat un parell de focus d’il.luminació i ha fet malbé el mur de contenció. Han caigut també alguns arbres i si es volen fer funcionar aquestes instal.lacions, les despeses serán molt quantioses.
Però no ens equivoquem: no és que haja plogut molt, ÉS QUE LES OBRES S’HAN FET MOLT MAL FETES!!! El señor arquitecte es va embutxacar una comissió massa gran, i clar, passa el que passa. Una obra tant important s’ha de fer preveient qualsevol tipus d’imprevist i no a gastant-se els menys diners possibles per així tenir una bona comissió tots els implicats.
I el concejal d’esports que ha de dir de tot açò? No estaría mal que es passara pel plenari el dimecres i donara unes quantes explicacions. Pense que els veïns d’Ador se les mereixen.
J.E.M.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No sé perque s´ha eliminat l´entrada anterior que vaig escriure però bé, per a qui li vullga interessar la tornaré a posar sense noms: en el primer article del poliesportiu vaig comparar aquesta obra amb la de Jesús Gil el 1959 a Los Ángeles de San Rafael, i repeteixc, si el fet de que eixe pedrot arriba a caure damunt d´un dels nets dels i les votants acèrrims i acèrrimes de l´alcalde i passa una desgràcia que pensaríen estos i estes votants?

El dia que ells pateixquen les coses roines que han patit alguns habitants del poble un altre gall cantarà, esperem que siga el gall de la llibertat i la democràcia que encara, en l´any 2007 no ha arribat al poble d´Ador.