26/10/07

ENTREVISTA EN LA COPE

Ahir pel matí van entrevistar a Juanvi, en relació al plenari de dijous passat. L'entrevistador va preguntar a l'alcalde pels punts tractats. Després de dir-ne tres (piscina, casa cultura i PAI -en suspensió-, Juanvi va carregar contra Gent d'Ador per haver votat en contra de la piscina coberta i de la casa de la cultura)
Després li va fer dues preguntes molt interssants:

a) l'horari dels plenaris. Resposta: FA TRES LEGISLATURES ELS DE LA PLATAFORMA CONTRA LA PLANTA DE RESIDUS MUNTAREN MOGUDA I, DES D'AQUELL DIA, EL GRUP DEL PP VA DECIDIR DE FER-LOS A LES 11.30 H!!!!

b) queixa per tenir tres hores per estudiar-se 50 fulls. Resposta: JA PORTE 20 ANYS, 24 ANYS... I JA TINC IGUAL EL QUE DIGUEN. ANEM A TREBALLAR PER FER D'ADOR UN POBLE CAPDAVANTER A LA SAFOR. De fet, en el mateix plenari es va aprovar una moció per tenir accés a la documentació (com ja venien tenint-la)

Què vos ha semblat?

M.M.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Fa tres legislatures: 12 anys! que fa el ple a les 11,30 i per unes circunstàncies totalment desaparegudes. Però què es pensa que som cerrils, animals o què? Ací l'únic que monta espectacles és ell, però són tan depriments, i ell ho sap, que no vol que ningú els veja.
I en quan a la segona pregunta, s'ha esmunyit com una anguila i no l'ha contestada ni de lluny. I què vol dir que ell té igual del què diguen? El que té què fer és millorar per que ningú tinga motius per a dir-ne'n. Però d'on no hi ha no se'n pot traure.

Anònim ha dit...

Una altra cosa en quan als plens: per què no els anuncia pels altaveus del poble? Per a qualsevol xorrada fa band i per al que realment importa no el fa. Què vol amagar sr. alcalde? La seua incompetència o la seua desvergonyida gestió?