26/10/07

PRÒXIM PLE ORDINARI

NOTIFICACIÓ
de sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament, a celebrar el dia 31 d'octubre de 2007, a les 11,30 hores.
ORDRE DEL DIA
1- Aprovació, si s'escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
2- Adjudicció Obres C/ Sant Vicent.
3- Modificació Ordenança Fiscal Guarderia Infantil.
4- Impost sobre l'increment del valor dels terrenys de natrualesa urbana, reducció de la base imposable.
5- Moció de Gent d'Ador, sobre contractació de personal.
6- Precs i preguntes.
APRECIACIONS
Bé, com era d'esperar ja tenim ací el ple ordinari manat per llei (afortunadament) i com podreu comprovar amb només sis punts, la meitat que l'extraordinari, què estrany, no? Però ací les coses es fan així i tot per a no incloure el sisé punt: Precs i preguntes que en un ple extraordinari no es poden fer.
La pressió pareix que poc a poc va fent efecte, de moment ja no ha convocat el ple de hui per a demà, però no ens enganyem, que la documentació no ens l'han donada, l'arreplegarem el dilluns a les 9 del matí, si déu vol, a les oficines de l'Ajuntament, però bé, ja tenim unes hores més per a estudiar la documentació, tot siga que no siga tant voluminosa com la Bíblia.
Pareix que la moció que presentàrem i que es va quedar dins de l'ordinador (la desconsiderada) per fi s'ha dignat eixir, ara que pareix que s'han acabat les pluges i el sol brilla radiant en el firmament d'Ador, esperem que eixe dia isca bo, no siga que faça fred i es torne a quedar dins. Conforme està redactat este punt cinqué dóna a entendre que el que volem saber és quanta gent té contractada l'Ajuntament o alguna cosa pareguda, però en la moció que presentarem quedava perfectament reflectit que l'assumpte era la contractació de gent per a l'escoleta, única i exclusivament.
Si teniu alguna pregunta per al ple, feu-nos-la arribar el més aviat possible per donar-nos temps a preparar-les.
La pressió va donant resultats, no parem.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Personalment no m'agrada que és compare al poble d'Asterix i Obelix amb la gent de l'Ajuntament, pense que no tenen res a veure, doncs pense que aquest poble gal era prou inteligent i lluïtava per una causa justa, al seu autor no li haguera agradat que es posaren dins d'aquest contetx. Si de cas seria al contrari, aquella gent que lluitem contra el poder dels especuladors, dels dictadors, representarien millor el poblado d'Asterix conforme el van representar aquest estiu alguns.

Anònim ha dit...

Amics de Gent d´Ador, ¿perquè no li pregunteu a l´Alcalde si creu que es possible estudiar-se i preparar-se un plé amb dues hores d´antelació? ¿perquè no li digueu que intente posar-se en la vostra pell? Vorem en quina excusa ix ara, estic ansiós per sentir-la.

Anònim ha dit...

Les persones humanes no solen inventar coses innecessàries o almenys no crec que ocòrrerga en el cas del llenguatge. Les paraules dictador, cacique, de la cabotà o altres, defineixen una actitud, una manera de procedir, una determinada forma d'actuar, etc... i s'han hagut d'inventar precisament perquè fan referència al modus operandi, tant de l'alcalde d'Ador com dels seus regidors i regidores.
O, amb quina paraula definiries la "persona important d'un poble que exerceix una influència excessiva en assumptes polítics i administratius?" o, la "persona que rep o s'arroga el dret de concentrar en ella tots els poders"? o, la "persona que accepta amb una inclinació del cap, tot allò que li mana una altra sense que hi haja una coneixement o discusió prèvia d'allò que vota?"
El "manda güevos", que se li escapà al ex-ministre Trillo, és per desgràcia, la fòrmula més utilitzada pel nostre consistori, i la prova la teniu en els vostres comentaris sobre el tractament que rebeu, o de les respostes en la Cope i en altres mitjans.
Si quan ells han de prendre una decisió, la estudiaren, la maduraren o símplement es posaren en el lloc d'aquells als que els afecten les seves decisions, segurament que no actuarien tant frívolament, i no caldria, per tant, definir-los amb eixes paraules.

Aperells.

Anònim ha dit...

Lamentable l'estat en el que es troben les noves instal.lacions. Inundades i per una llarga temporada, perquè clavegueram no se'n veu.

Al plenari m'agradaria que preguntareu:
a) Quan podran utilitzarles TOTS, no només els qui hi tinguen clau (Açò té pinta de ser un altre gimnàs-gate, on les amiguets tenien clau i a hores d'ara allí no queden ni les perxes..



b)Per què les pistes de padel no són de metraquilat, molt més modernes i transparents?? Per què s'inunden si qualsevol pista de padel als 10 minuts de parar la pluja ja es pot jugar??

c) Les de tenis directament es pot dir que són una merda. Això no se sap si es greenset, herba artificial, cement per a ficar-li després terrasso o gres. Ho repetisc: a la una, a les dues i a les tres: DUS MERDES, perquè n'han fet dues. Mal pintades, super fangoses i descolorides.

I el nom dels responsables. Del disseny, de la distància entre la línia de fons i el mur. La MERDA de separació entre les dues pistes, L'alçaria del mur, que no impedix que caiga fang de la muntanya...


Per no parlar del negoci de la tela alàmbrica.

Senyors, hi ha d'un altre tipus, verdes, més guapet i que no acabarà doblegant-se.

Ahí teniu per a demanar moltes explicacions, dimisions si fa falta. Espere que les obtingau o aquest tauler no servirà per a res. Endavant!

Anònim ha dit...

Hola,

He de reconèixer que al principi creia que aquesta pàgina web, potser, no poguera donar-me l`informació que jo necessite del meu estimat poble -no per ineficàcia de GENT D`ADOR, sino pels motius "extranys" que a vegades hi han-; però llegint semanalment els articles i comentaris, tinc que dir-vos que estic molt contenta d`aquesta pagina i de la labor que esteu fent, perque ara conec millor tot allò que es rumoretja pel poble, però que mai acaba sabent-se, per por o per conveniències!

Continueu així, no pareu i esperem que el sol eixca, però de veritat, en 4 anys!

Anònim ha dit...

Hi estic d'acord amb el segon comentarista, encara que supose que el primer company, el que utilitza la comparació entre els personatges d'Astèrix i el consistori ho fa merament de forma anecdòtica i en clau d'humor.

I dic que hi estic d'acord perquè l'Astèrix, l'Obèlix i demés personatges gals representen el valor, la constància, la defensa de les llibertats i de tots els valors humans així com la lluita contra la tirania i la corrupció de Roma envers dels seus administrats, cosa que de ninguna manera representen els regidors del PP.

L’Astèrix és baixet, serio, intel•ligent, habiliós, astut, humà i sempre disposat a ajudar a la seva gent, i l’Obèlix, què dir d’aquest entranyable personatge?
Més aviat, jo els compararia amb els regidors de Gent d'Ador.

El que és una llàstima és que no sapiguem la fórmula de la poció màgica del Panoràmix. Pot ser així, solucionaríem més fàcilment els abusos i les desigualtats.

Per contra, el paper que els regidors del PP interpreten, sempre sota el comandament i la atenta mirada del seu Cèsar i “ad maiorem glóriam sua” és, més bé, el de les legions romanes, imposant-ho tot per la força dels números, sense atrevir-se cap d’ells a opinar en contra i castigant a aquells què s’han atrevit a qüestionar-lo o a voler tindre idees pròpies; errare humanum est. I és què, per a alguns d’ells, el pessebre és molt temptador.

Anònim ha dit...

M'àgrada molt que ens informeu de tot, dels plens,ja que la majoria no podem estar allí com és evident i pareix que ara ens sentim més representats per gent que es preocupa per TOT el poble i no sols per uns quans que portem pinxada l'etiqueta.

Endavant per que així es com alguns podran obrir els ulls i vore més allà de la seua camisa.

Continueu informant de tot estem interessats,Gràcies.

Anònim ha dit...

Com forme esta el temps fará fret i siga que tal volta els informes eixos estiguen dins l'ordenador encara.

Tingueu-nos informats.

Anònim ha dit...

Me gustaria que preguntaseis por lo ocurrido en el "polideportivo".
Como se les ocurre hacer una obra de "ese coste" sin prevenir lo que desgraciadamente ha ocurrido. Como se va a solucionar , aunque supongo que con mas subvenciones que con "tanto esfuerzo" nos consigue nuestro alcalde.

Anònim ha dit...

Ostres... jo pensava que podria caure una mica de fang. I el que ha caigut és un meteorit. Si en el meu anterior comentari, el de a-b-c... vos animava a demanar explicacions del projecte, pressupost, alma pensante del disseny ... ara ha passat el que molts aventuraven (Ja veuràs com cau mitja muntanya dins del poliesportiu).

Qui és el responsable?
No pensa dimitir ningú? Léase arquitecte, enginyer, tècnics, regidors...

Quan un la caga, en un càrrec voluntari i elegit pel poble, se n'ha d'anar a sa casa. Bé siga perquè té les mans lligades o perqué mana menys que un regidor de Conca en l'ajuntament de Daimús.

I no s'oblideu de la premsa. Encara no he vist la pedra a cap diari, revista, web o progama televisiu.

Ells no perdrien l'oportunitat.