8/10/07

PROCÉS DE SELECCIÓ

El Grup Municipal Gent d’Ador, en referència al personal que s’ha de contractar per a l’Escoleta Municipal per part de l’Ajuntament d’Ador:

EXPOSA

Que ha arribat de manera casual a aquest grup municipal que s’està realitzant el procés de selecció de personal per a cobrir 4 places a l’escoleta infantil municipal d’Ador.
Es per això que

DEMANA

1.-Que es realitze per part de la Secretaria d’aquest Ajuntament un informe de legalitat on s’especifiquen els següents punts:
- Lloc de treball que van a cubrir
- Expecificació del procés de selecció triat per a cubrir els llocs de treball.
- Que el procés s’ajusta a la legalitat vigent en matèria de contractació de personal en l’administració pública (publicitat, bases de selecció, selecció de personal, el·laboració de requisits, tribunal avaluador, curiculums, baremació).

2.- Que ens facilite als representants d’aquest grup municipal l’accés a tot l’expedient així com còpia del mateix (convocatòria, publicitat, curriculums, bases de la convocatòria, entrevista, baremacions, composició del tribunal, etc…

Ador, 5 d’octubre de 2007.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ja no se'n recordeu de les eleccions municipals passades i de l'enquesta en la qual preguntaveu el per què la directora de l'escoleta havia votat en Ador?
És molt fàcil d'entendre, xavals.
En això radica l'èxit de la propera campanya electoral. Són 4 vots assegurats.
I aqueixa és la manera d'entendre la democràcia i d'actuar de l'alcalde, del secretari que li ho permet i dels "palmeros" que voten al seu costat, tot i que de moltes deciosions s'enteren com volsaltres; com deia Aznar, "A toro pasado".
Però bé, ells són feliços de guanyar unes eleccions darrere unes altres, i encara que s'enteren de poc i per tant poc fan pel poble, amb això eviten que entreu vosaltres.
No, no. A veure si això d'encendre els llums a tot el que s'hi fa a l'ajuntament i fa transparents tots els assumptes que afecten el poble, acaba agradant-li a la gent i vota l'oposició.

Anònim ha dit...

M'agradaria que diguereu quin resultat ha tingut la vostra sol·licitud d'informació del procés de sel·lecció de les quatre persones per ocupar els llocs de la guarderia, perquè normalment a l'posició - vaja un nom per a unes persones que també volen treballar pel poble - no se li sol fer cas d'allò que demana; i això que fan el que legalment els permet la legislació vigent, però a més tots tenim dret a conèixer si al poble hi han llocs de treball. Hi ha persones que tenen filles i fills sense feina i podria interessar-los.
Esprerem que en aquest cas se facen les coses legals, amb oportunitats per a tots i, com se sol dir, amb llum i taquígrafs.