30/10/07

ÈTICA I LLOCS DE TREBALL

Encara que ja s’ha dit prou i bo a propòsit de l’escoleta i de la selecció de calbot que té en procés el Sr Alcalde, m’agradaria afegir una coseta més, un poc per animar a la gent del poble que no pensa com Ell i que no li donarà el seu vot, per tant, no és bona per treballar-hi. Tal vegada les properes eleccions en lloc de hi haure una electora empadronada a l’escoleta hi haurà 4 ó 5, ja ho veurem.
Però,no penseu que l’Alcalde, amb el tema de L’Escoleta, ha tornat a donar una lliçó subliminal al poble d’Ador?. Ell ha volgut dir amb tot això: “vegeu que els passa a tots aquells que no em voten i no tenen por de dir-ho..., doncs si vosaltres feu el mateix vos en passarà alguna semblat”. I Així, tots aquells que no tenen una consciència del benestar social, sinó que només veuen l’individualisme com única forma de política, és a dir, l’aprofitar-me jo i els meus, han tornat a aprendre la lliçó. S’estimen més estar al costat del que té el poder, perquè tal vegada qualsevol dia necessiten dels seus favors personals. Però, aquells que seguent veïns del poble no us han donat l’oportunitat de treballar ací, no deixeu aquesta línia, doncs és la correcta, és la línia de l’ètica personal, és a dir, pensar i fer el que vos sembla correcte, el que vos dicta el cor, encara que us puga perjudicar. De totes formes jo pense que teníeu que pagar un preu massa car si haguéreu agafat aquest treball , com callar la boca, , acatar ordres i per últim un deute de per vida, que fins i tot podria ser aparèixer a les properes eleccions en llista, a més a més de renunciar als vostres principis ètics. No, no mereix la pena. Penseu que si no haguera segut per gent com vosaltres segur que encara estariem a l’Edat Mitjana .
Per últim m’agradaria posar-vos unes frases per alçar l’ànim.

TODAS LAS BATALLAS EN LA VIDA SIRVEN PARA ENSEÑARNOS ALGO, INCLUSIVE AQUELLAS QUE PERDEMOS.

LO QUE AHOGA A ALGUIEN NO ES CAERSE DENTRO DE UN RIO, SINO MANTENERSE EN EL.

TODAS LAS BATALLAS EN LA VIDA SIRVEN PARA ENSEÑARNOS ALGO, INCLUSIVE AQUELLAS QUE PERDEMOS.

VALE MAS ACTUAR EXPONIENDOSE A ARREPENTIRSE DE ELLO, QUE ARREPENTIRSE DE NO HABER HECHO NADA.

SOLO LOS BUENOS SENTIMIENTOS PUEDEN UNIRNOS, NUNCA EL INTERES FORJO UNIONES DE LARGA DURACION.

NADIE ES LIBRE SI
NO ES DUEÑO DE SI MISMO.

ALGUNOS OYEN CON LAS OREJAS,
ALGUNOS CON EL ESTOMAGO,
ALGUNOS CON EL BOLSILLO Y ALGUNOS NO OYEN.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria fer notar que aquesta situació no es dóna solament en l'escoleta. Com han entrat els municipals? Han passat alguna oposició? Sí, la del dit del senyor alcalde.
I els treballadors de la brigada de l'ajuntament? I l'encarregada de la piscina??
I moltes de les persones que hi ha a les oficines de l'ajuntament?
Açò és algo increïble, ho contes i no s'ho creuen!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.