22/11/07

¿DIMISSIÓ, RENÚNCIA O CESSAMENT?

Degueu disculpar-nos per l'oblit de comunicar-vos en el seu temps la dimissió o renúncia de Paco Faus com a regidor d'esports de l'Ajuntament. Gràcies per estar a la guaita, senyal que tenim uns lectors atents i preocupats pel que passa al poble. Les raons de la dimissió no les sabem, segurament al.legarà que renuncia perquè les seues tasques diàries li impedeixen acudir a les 11,30 del matí als plens que convoca el seu propi partit, evidentment, si es fera, per exemple, a les 20 hores, de segur que li seria possible assistir, però clar, per poder assistir ell, no es va a donar la possibilitat que hi puga assistir la resta del poble. Es millor prescindir dels servicis del regidor “incomplidor”, i així que ocupe el seu lloc una altra persona que tinga disponibilitat a les 11,30 del matí, per fer el paperet de votar afirmativa o negativament segons les ordres del director, i de passada mantindre buit el saló de plens, que ulls que no veuen… I es que, clar, ja van seguent massa les vegades de guanyar les votacions pel vot de qualitat del senyor alcalde i això no deu pareixer-li massa oportú que aparega en la premsa.

A més a més volíem comunicar també que en el passat plenari:

1ª.- Al començament el portaveu de Gent d'Ador demanà la paraula per explicar l'absència de dos regidors per raons laborals, aprofitant per demanar de nou que els PLENARIS ES REALITZEN FORA DE L'HORARI LABORAL. No hi va haver cap contestació.

2ª.- L'Alcalde ens presentà un escrit de renúncia del regidor Paco Faus.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que dimiteixca un concejal per unes raons ideades per el cap del seu propi partit no és algo contradictori que posa en evidència a l´Alcalde? Que farà ara Juanvi?

Aneu espai perque si li digueu de convocar els plenaris fora de l´horari laboral, igual ho agafa al peu de la lletra i els convoca a les 5 del matí. És una hora fora de horari laboral, i si agafem les coses al peu de la lletra...

M´agradaria que li preguntareu en el pròxim plenari que pensa d´ell d´aquesta dimissió i si alguna volta per totes entrarà en raó i deixarà que el poble acudeixca als plenaris, fets en horari decent.