19/11/07

NOVES TAXES A L'ESCOLETA

Un edicte publicat al B.O.P. per l’Ajuntament d’Ador el dia 2 de novembre de 2007, exposa al públic l’augment de la taxa per asistència a l’escoleta municipal.
Recordem que es va aprovar al Plenari celebrat el dia 31 d’octubre d’enguany, pagar 90 Euros al mes la jornada completa i 50 Euros la mitja jornada. Gent d’Ador ho considerà excesiu i va votar en contra.
A partir del dia de la publicació els pares i mares interessats, disposen d’un mes per examinar l’expedient i presentar les reclamacions i els suggeriments que estimen oportuns en la secretaria de l’Ajuntament d’Ador.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

M´encanta la web, m´encanta els debats que hi sorgeixen en ella i com esteu afrontant la difícil situació que és fer oposició en aquest poble. Peró: si doneu informació sobre el poble, perquè no heu comunicat en la pàgina la dimissió d´un dels concejals del partit governant? Perquè ens hem d´enterar per coneguts, familiars o per Radio Gandia Cadena Ser? Sabeu ja qui és el seu substitut? Crec que eixa és una informació que ja es deuria d´haver publicat al blog perquè sí que és rellevant per al poble i sí que concerneix a tot el poble.

Anònim ha dit...

No sé com estan els preus per ahi...però pense si jo en aquests moments tinguera algun fill per portar, em vindria bastant malament pagar aquestos 90 euros!!

un poc carillo, no!

Anònim ha dit...

N'hi ha que vorer que pessimistes sou els de GA, tot ho vejeu malament, pues no s'han ffet coses en este poble. Teniu de tot, una piscina que ara la cubriran, teniu mege 24 hores, teniu poliesportiu, teniu parcs, i mes coses. No sé de que es queixeu, la veritat. Plorant no arriabareu a cap puesto.

Anònim ha dit...

ui! i qui és el consejal que ha dimitit? quina noticia, no? no sabia res de res...

Anònim ha dit...

Igual senyor o senyora del PP que ens diu pessimistes... hauria de comprendre que si ens deixaren la possibilitat de governar, podria comprovar que ho intentariem fer molt millor... i continuariem tenint al poble tot això i més i en més bones condicions.
Perquè per ara ni poliesportiu, ni piscina coberta... i si es refereix al parc de l'ermita ....vaja tu quin èxit!!!!

Anònim ha dit...

Per fí, els comentaris contraris a GA ja començen a ser constructius, o al menys exemplificats. Dons sí, s´han fet coses, peró del que més es queixa la gent no és del que es fa, sinò de COM es fa: pressupostos que no cuadren, falta de transparència en les gestions públiques, despreci a l´oposició, plenaris on ningú pot acudir, plenaris que s´anuncíen amb 24 hores d´avanç, documentació oficial del plenari disponible a l´oposició amb tres hores d´avanç... continue? un nou poliesportiu que no s´utilitzarà en anys, parcs que s´usen dos mesos i despres s´abandonen, el parc de la plaça major del raval infrautilitzat, piscina coberta que vorem que li costa al poble... s´han fet coses sí, però de la FORMA com es fan creus tu que val la pena? o aplicarem això de "EL FIN JUSTIFICA LOS MEDIOS SIEMPRE QUE SEA MI FIN...?"

Anònim ha dit...

al cuart comentarista: és normal que no sapigues res de res perque no és una notícia que haja corregut molt, esperem que des d´aquesta web s´informe de tot perque passe de ser una persona aliena a l´ajuntament qui informe de tot aquest assumpte, a risc de pareixer xarrador. Deuen informar les persones que tenen que fer-ho

Anònim ha dit...

A mi no hem pareixen cars els preus de l'escoleta.Com no tenen que pujar-los quant ara n'hi moltes més coses i persones al carrec dels nostres fills? Ho volem tot però quan ens parlen de diners...Hem pareix perfecte total hi ha que vore altres escoletes.

I portar als nostres fills/es a l'escoleta és una opció no és obligat abans soles anaven els xiquets que les mares treballaven avui van tots, que está molt bé, peró és una opció.

La qüestió és parlar de tot .Hi ha altres coses d'aquest ajuntament que no hem pareix bé però L'escoleta ha quedat molt bé i els nostres xiquets estan molt bé.

Anònim ha dit...

La qüestió no és parlar de tot estimat/ada, en cap moment s´ha posat en dubte la qualitat en el manteniment de l´escoleta, ni la qualitat de les seues condicions o materials. El que es questiona és el fet dels PREUS, i a més, eixa escoleta no és pública? el suposat procés de selecció de personal no era per a places públiques? si és pública, no deu pagar conselleria i per tant al poble d´Ador no deuria costar-nos cap euro com diu Juanvi? n´hi ha moltes coses que no cuadren, t´has parat a pensar en això o t´has quedat tan meravellat/ada amb l´escoleta que no ho has pensat?