21/11/07

PETICIÓ DE DOCUMENTACIÓ SOBRE L'ESCOLETA

Il·lm. Sr.

Donat l'informe remés pel Sr. Secretari d'esta corporació al Grup Municipal Gent d'Ador sobre la contractació de 4 places de Tècnic Superior d'Educació Infantil amb destí a l'Escoleta Municipal dependent d'esta corporació, tinc a bé informar-li dels temes següents:

S'ha fet referència en el mateix als articles 103 de la llei 7/1985 de 2 d'abril, article 177 del R.D.L. 781/1986, articles 11, 77, 83 i 92 de la llei 7/2007, articles 1 i 2 del R.D. 2720/1998.

Enfront de tot açò diem:

Que l'article 128 del R.D. 781/1986 (omés pel Sr. Secretari), al punt 1r. diu:
“En el termini d'un mes després de ser aprovat el pressupost anual de la Corporació, es publicarà l'OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA”.

1r.- Demostre'ns que en el termini indicat es va aprovar la mateixa.
2n.-Demostre'ns que això es va publicar en el B.O.P., com està prescrit.
3r.- Demostre'ns que eixes places ja estaven creades amb anterioritat.

També recorde a Vosté, com així es va fer en el Plenari del 31 d'octubre del present, que el R.D. 2568/86 del 28 de novembre pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les ENTITATS LOCALS (B.O.E. 22 de desembre), en l'article 50.5, indica que, correspon al Plenari aprovar les plantilles i relació de llocs de treball d'esta corporació, segons les normes previstes per la Llei.

Li reiterem en vista del que s'ha dit, ens informe en quin plenari es va acordar el que exposa.

En el mateix articulat en el seu apartat 7 indica que correspon al Ple l'aprovar les bases per a la selecció de personal; per la qual cosa li demanem ens informe en quin Plenari es va executar.

Igualment en el mateix articulat incidix que correspon al Ple aprovar les bases que han de regir en la provisió d'estos llocs de treball.

Li sol·licitem, així, ens remeta el Plenari que aprova el precitat.

Amb relació a l'article 103 de la Llei 7/1985 del 2 d'abril el qual autoritza a les corporacions la selecció del personal laboral amb el màxim respecte al principi d'IGUALTAT D'OPORTUNITATS de quants reunisquen els requisits exigits; venim a preguntar:

1r.-Quins requisits es van exigir?.
2n.-Com s'ha aplicat este criteri d'igualtat d'oportunitats.

Este article precitat ens remet a l'article 91 de la mateixa Llei, el qual, al punt 1r. REITERA que les corporacions locals formularan públicament la seua OFERTA D'OCUPACIÓ, ajustant-se als criteris fixats en la NORMATIVA BÀSICA ESTATAL; i en el seu apartat 2n. incidix sobre la selecció de tot el personal, siga funcionari o laboral, que es realitzarà d'acord amb l'oferta d'OCUPACIÓ PÚBLICA, per mitjà de convocatòria pública, i a través del sistema de concurs, oposició o concurs-oposició lliure, en els que es garantisquen els principis constitucionals d'IGUALTAT, MÈRIT i CAPACITAT, així com el de PUBLICITAT.

Indique'ns, quin sistema d'accés s'ha utilitzat en este cas?, perque ignorem el mateix, així com; sistema de valoració, sol·licitud de titulació exigida, temari corresponent a les places, constitució del tribunal, llistat d'admesos, llistat de recusats, possibles impugnacions etc. etc. etc

L'article 177 de R.D. 781/86 del 18 d'abril en el seu apartat 2n. paràgraf 2n., invoca que el règim a aplicar a este personal ja al·ludit serà de Dret Laboral, com el Sr. Secretari indica, per la qual cosa no hi ha cap objecció, coincidint amb el mateix en esta esmentada legislació.
No obstant he de significar-li que este dret, anteriorment exposat, només s'aplicarà a una persona que exercisca el seu treball en una Corporació, però dins de la legalitat; per la qual cosa com demostra la documentació lliurada, l'Ajuntament d'Ador ha incomplit tots els preceptes legals que hem invocat amb anterioritat, amb referència a l'adjudicació de les places, per tant d'acord amb la Llei, estes places han sigut mal convocades, avaluades i cobertes.
Per tot açò,

Sol·licitem que accepte el present escrit, i anul·le la provisió de les 4 places de Tècnic Superior en Educació Infantil, pels motius apuntats en el cos d'este escrit, d'acord amb la Llei.


Altrament dic: Se’ns done trasllat de les còpies compulsades dels contractes del personal al·ludit.

Ador a 19 de novembre del 2007.


Valentín Gregori Joan Faus Teresa Reig Joan Francesc Simó


A/AT.: Sr. Juan Vte. Estruch Estruch
Alcalde-President Ajuntament d’Ador

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si li deixeu passar aquesta estareu perduts, aneu a per ell! Aquest escrit demostra com d´irregular, per no dir il.legal, va ser el procés de selecció de llocs de treball per a l´escoleta. Vorem com contesta a unes propostes ben el.laborades i documentades. Aneu fins on calga anar, i si s´ha d´acudir a la justícia, acudiu, però no el deixeu respirar!!!

Anònim ha dit...

Toma castanya!!! aixi aixi.... apreteu-los que això els fa falta. Que es facen les coses ben fetes, que ja és hora!!
continueu així....