4/11/07

RESUM DEL PLENARI EXTRAORDINARI I URGENT DEL 18-10-2007

PLENARI EXTRAORDINARI I URGENT 18 OCTUBRE 2007

ORDRE DEL DIA.

1r..- RATIFICACIÓ DE LA URGENCIA DE LA CONVOCATORIA.
Raons de la urgència: Contractació de les obres de la casa de la cultura pel compliment del terminis de la subvenció d’IMELSA, així com per la contractació de les obres de la piscina.
El portaveu de Gent d’Ador, va dir que en mes de tres mesos que es porta des del Plenari anterior ha tingut temps suficient per convocar Plenaris sobre els punts que urgentment tractem hui.
La votació la guanyà el P.P. pel vot de qualitat del Sr. Alcalde.

2n..- APROVACIÓ, SI S’ESCAU DE L’ESBORRANY DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR.
S’aprovà per unanimitat.


3r..- RESOLUCIÓ CONCURS P.A.I. EIXAMPLE I.
El Regidor d’Urbanisme, va explicar que a l’alternativa presentada hi faltava una sèrie de documentació que produia una situació que no era subsanable, com les sol.licitud d’informe a la Confederació i la Cèdula Territorial d’Urbanització.
La proposta va ser aprobada per 4 vots a favor i 4 abstencions de Gent d’Ador.

4t..- Bases particulars concurs P.A.I. EIXAMPLE I.
Es va explicar el procediment a seguir, es a dir, ara es tracta d’aprovar les Bases, s’exposen al públic i es presenten les Urbanitzadores que vullguen i d’acord amb la puntuació que hi figura a les Bases, es tria la més adient.
La proposta va ser aprobada per 4vots a favor i 4 abstencions de Gent d’Ador.

5é..- OPERACIÓ FACTORING.
A vore si ho entenem tots. La Conselleria de Cultura i Esport aprova uns diners que els donarà cada any durant 5 anys. Amb açò, l’Ajuntament negocia , busca un banc que li adelante els diners, fent-se càrrec dels interessos. La falta d’euros aguditza l’enginy.
El portaveu de Gent d’Ador, va dir que votaria en contra, per què no estan d’acord amb la ubicació de la Casa de la Cultura. Es va aprobar pel vot de qualitat.

6é..- EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ CASA CULTURA 1ª I 2ª FASE.
El portaveu de Gent d’Ador, va dir que no estaven d’acord amb la ubicació de l’edifici damunt del depòsit d’aigua i al costat del barranc i que la Conselleria no havia autoritzat l’ampliació del Col.legi Públic La Murtera per la seua situació al costat del barranc i no s’entén com ara sí autoritza la consrucció de la Casa de la Cultura en un lloc similar. A més, la situació impedeix la consrucció d’un parking amb els consegüents problemes per als assistents. Així mateix, donat que actualment estan en tramitació i execució més d’un PAI, es podria aprofitar terrenys de cessions per la construcció de la Casa de la Cultura.
Es va aprobar amb el vot de qualitat del Sr. Alcalde, al quedar empatats a 4 vots.

7é.—EXPEDIENT DE CONTACTACIÓ COBRIMENT PISCINA MUNICIPAL 1ª FASE.
En un altre escrit ja s’explica molt clar les deficiències del projecte. Per no repetir-les cal dir que el grup de Gent d’Ador s’abstingué.

8é.—DESIGNACIÓ DEL JUTGE DE PAU.
Essent que en cap moment ens comentaren res al respecte i considerant a les dos persones idònies ens abstenguérem de la proposta presentada. Designaren al que hi havia.

9é.—CERTIFICACIÓ OBRES PLAÇA MAJOR.
Va ser aprobada amb el vot de qualitat del Sr. Alcalde.

1Oé.-MOCIÓ DE GENT D’ADOR SOBRE INCORPORACIÓ A LA MANCOMUNITAT.
Cal assenyalar que va ser desestimada amb el vot de qualitat de Sr. Alcalde.

11é.-MOCIÓ DE GENT D’ADOR SOBRE CARRETERA DE CIRCUMVAL.LACIÓ.
S’aprovaren sols els dos primers punts.

12é.-MOCIÓ DE GENT D’ADOR SOBRE INFORMACIÓ REGISTRE D’ENTRADES I EIXIDES.
La proposta va ser arovada per unanimitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com com?que ha gent d´ador se li ha aprovat una moció per unanimitat? Algo s´ha descomposat a Dinamarca o al senyor alcalde li està sorgint la vena democràtica? Abans creixeran les roses en les figueres que passe el segon crec jo.

Per cert en relació al comentari sobre la piscina coberta que deia que per ella deuríen passar 66,66 persones al mes per arribar a les 2000 previstes per l´ajuntament: si quan venen els de l´alberg, no arriben a 50 i la piscina ja és un caos, que passarà si s´ajunten alhora eixes 66,66 persones en ella?