8/11/07

OBRES A ADOR



Pel que estic veient últimament, un dels grans temes de debat d’aquesta web están sent els efectes de les últimes pluges.
El pisci-poliesportiu, i la urbanització Montecorona han sigut els grans damnificats.
Això ens deixa uns dubtes molt grans al voltant de com s’estan fent les obres en Ador. És que prima la rapidesa sobre la qualitat? La resposta és obvia.
Però resulta que això ho acabem pagant els ciutadans de peu de carrer. S’imaginen que la pedra del poliesportiu arriba a caure sobre dos xiquets? De qui seria la culpa aleshores?
Pareix ser que s’està inaugurant un nou estil de construcció, i és que les coses cauen abans d’utilitzar-se.
El nou polígon també està construit d’aquesta manera i si aneu a l’antiga fàbrica de grava i doneu una volta vos adonareu que les voreres i l’asfalt comencen a solsir, senyal que no s’han fet bé.
Molt més greu és el de la carretera a Villalonga. Tant que ens ha costat d’aconseguir que la facen i ara resulta que també hi ha un tram que està solsint!!! El mateix mètode: una capa de quitrà que pareix paper de fumar i baix grava (que deu anar barata perquè és com ho arreglen tot).
D’ací a poc vorem com passem!

J.E.M.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això dels dos xiquets ja ho van dir als comentaris del Blog i eixos comentaris han sigut "censurats".

Ara de veres, de qui seria la responsabilitat?com s´afrontaria una possible tragèdia per culpa de les obres "marbellenques" que es fan al poble?